Robbie Williams komunicira s Frankom Sinatro

Robbie Williams je spet presenetil svoje oboževalce. Zdaj trdi, da občasno komunicira s svojim idolom, pokojnim Frankom Sinatro, ki naj bi mu celo pomagal pri besedilih albuma “Swing When You’re Winning”.

16. 5. 2007

Superzvezda Robbie Williams je prepričan, da mu je legendarni Sinatra pomagal pri pripravi albuma "Swing When You're Winning", na katerem mrgoli megahitov, ki jih je Robbie posnel leta 2001. Vse skupaj ne bi bilo nič čudnega, če Frank Sinatra ne bi bil za časa snemanja že nekaj let pokojni. Frank Sinatra je namreč umrl že davnega leta 1998, v častljivi starosti 82 let.

“Ta CD poslušam le, kadar sem sam doma, in seveda le, kadar mi Frank to dovoli,” je še povedal Robbie. “Glede na to, da mi je stal ob strani, ko je album nastajal, ima do tega seveda vso pravico.”

Robbie ima nadnaravne moči

Robbie zatrjuje, da se tokrat prav nič ne šali, temveč je smrtno resno prepričan, da ima nadnaravne moči:

“Mislim, da premorem posebne psihične moči, ker vidim najrazličnejše stvari. Vidim na primer psa moje sestre, kako skače okoli njenih nog, pa čeprav je ta preminul že pred mnogo leti. Včasih pa vidim tudi zeleno svetlobo, ki me ‘obiskuje’ skozi okno moje sobe …”

Le skurjeni možgani?

Zanimivo je to, da priznane britanske jasnovidce in medije njegove izjave niso impresionirale. 'Nadnaravne pojave', s katerimi naj bi se srečeval Robbie, pripisujejo kar posledicam dolgoletnih zlorab drog in alkohola ter se pri tem sklicujejo na izjave Robbiejevih bližnjih in sodelavcev, ki pravijo, da si je Robbie z opojnimi substancami delno že nepopravljivo ‘spražil’ možgane.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri