Razstava energijski slik ob prelomnem letu 2012

Približuje se leto 2012. Nekateri o tem sploh ne razmišljajo, drugi ga vidijo kot prelomno leto, nekaterim zbuja strah in spet drugim budi vero.

15. 3. 2011

Pridruži se - tem in onim - na odprtju razstave slik Urške Majcen v petek, 18. 3., ob 19. uri, v Galeriji Modre hiše na Bravničarjevi 13 v Šiški.

Glavna tema odprtja bo namreč prav prelomno leto 2012, (tema) razstave pa prehod na višji nivo zavesti, o čemer bosta svoje razumevanje podarila raziskovalka in prodekanka dr. Tadeja Jere Lazanski ter dr. fizike in psiholog Yuri Yatsko. Uživala boš ob odkrivanju prepletenosti univerzalnih zakonov, majevske znanosti in kvantne fizike s sodobno umetnostjo Sun of art in ugotovili, da je sprememba zavesti pravi ključ, ki nakazuje, da nas v prihodnjih letih ne čaka potop temveč preporod.

Slike Sun of Art delujejo kot portal do težje dosegljivih energij.

Spoznaj, kako lahko z njimi vplivamo na svojo prihodnost, razvoj, zdravje in zavest.

Morda pa te bo nagovorila celo katera od slik in ti v teh zahtevnih časih pomagala oblikovati srečno, zdravo in bogatejše življenje.

Kdaj: petek, 18. marec ob 19. uri

Kje: Galerija Modre hiše, Bravničarjeva 13, Šiška - Ljubljana

Razstavo si boš lahko ogledala vse do 3. aprila, do 20. ure, tudi ob vikendih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri