Princesa Diana sporoča Kate, naj ne hujša!

Simone Simmons je jasnovidka, ki je bila nekoč zelo dobra prijateljica pokojne princese Diane. Tako zelo, da naj bi bila še vedno v stiku z mrtvo prijateljico.

Vojvodinja ima postavo, kot da ne bi pred kratkim rodila. (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2013

Tako je pred kratkim Simone izjavila, da je Diana z njo kontaktirala in ji poslala sporočilo za soprogo sina Williama, vojvodinjo Kate. Prosila naj bi jo, da ji to sporočilo tudi prenese. Pokojna princesa naj bi bila zaskrbljena zaradi svoje snahe, ki je tako zelo suha in je kmalu po porodu praktično že na svoji idealni teži. Diana se je tudi v življenju otepala s prehranjevalnimi motnjami, ki naj jih Kate sicer ne bi imela.

Pokojna princesa pa je javno priznala, da so bili pritiski nanjo preveliki in da se je bojevala z bulimijo. Boj proti bulimiji je prvič javno priznala leta 1994, čeprav je imela že od leta 1981 težave s prehrano. Vse do leta 1992 ni ukrepala, potem pa se je odločila mučenju narediti konec in je odšla na zdravljenje. Na podlagi svojih izkušenj je tudi drugim pomagala, da se soočijo s težavami prehranjevanja, konkretno z bulimijo. In zdaj hoče očitno prek medija pomagati Kate.

Uči se letenja

Vojvodinja Kate je zelo aktivna mlada ženska. Nekoč izvrstna športnica še danes skrbi za fizično kondicijo. Zdaj pa se je odločila celo, da bo šla na učne ure za letenje. Želi biti kot njen dedek, ki je tudi pilotiral. Pravi, da je letenje zapisano v genih Middletonov in da bi tudi sama zato rada znala upravljati letalo.

"Moj dedek je letel in zato sem tudi sama vzela nekaj ur letenja," je priznala 31-letna vojvodinja, ki se očitno ne boji višine in novih izzivov. Vprašanje je seveda, koliko bo lahko tudi sama letela, saj odkar je postala žena bodočega kralja Velike Britanije, ima tudi veliko obveznosti. Pač so stvari, ki jih ne sme delati po lastni volji. Tako da bomo videli, kako bo s to njeno novo strastjo.

Preselili so se

Mlada in srečna družinica William, Kate in George so se pred nedavnim preselili v Kensingtonsko palačo. In da bo vselitev še toliko bolj veličastna, bosta 'mlada dva' 26. decembra organizirala veliko vselitveno zabavo za 750 povabljenih.

Seveda zabava ne bo kar tako, saj bodo na njej nastopili sami znani glasbeniki, kot so Bon Jovi, Taylor Swift, James Blunt in Eliza Doolittle. A kot velika dobrodelnika sta Kate in William poskrbela, da bo vse skupaj dobrodelnega značaja. Zato bo za zabavo treba kupiti vstopnico, denar pa bo šel centru za brezdomce.