Pridruži se brezplačni meditaciji v parku Tivoli

Nevladna organizacija Zdrava atmosfera vabi na brezplačno predstavitveno meditacijsko delavnico na prostem pod vodstvom duhovnega učitelja Dragutina Barušića, ki bo potekala v nedeljo, 23. septembra, ob 15. uri v ljubljanskem parku Tivoli na travniku pred Čolnarno.

Pridruži se brezplačni meditaciji v parku Tivoli (foto: shutterstock) shutterstock
18. 9. 2012

Če se želiš sprostiti in najti mir v svojem srcu, hkrati pa prek meditacije prepoznati svoj občutek in kako postati magnet za srečo, potem si lepo vabljena, da z obiskom meditacije obogatiš svoje življenje.

Oprema: ležalka / odeja, voda, topla oblačila.

Trajanje: 1  ura.

Prijave: niso potrebne. V primeru slabega vremena bo srečanje potekalo pod streho čolnarne.

Več o učitelju Dragutinu Barušišu, pa tudi nevladni organizaciji Zdrava atmosfera si lahko prebereš na naslednjih spletnih povezavah:

 

Če želiš biti obveščena o ostalih rednih tedenskih delavnicah Zavoda atmosfera in tako dobite koristna navodila, pomoč za napredek, podporo za uspeh in pozitivne nasvete za življenje na vseh področjih, jih lahko spremljaš na spletni strani:  www.zdravaatmosfera.si in na njihovi facebook strani ZdravaAtmosfera.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri