Preveri, TOČNO kateri dan v maju bo ZATE najboljši (glede na tvoje znamenje)

To je dan, ko se ti bodo uresničile sanje (oz. vse, za kar si tako dolgo delala in si želela). 

Preveri, TOČNO kateri dan v maju bo ZATE najboljši (glede na tvoje znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2022
Oven: 10. maj

Na ta dan se Jupiter premakne v znamenje ovna, kar je za vas srečna priložnost. Prav vse bo potekalo po načrtih in nobena ovira ne bo pretežka. Drznite si slediti svojim sanjam in zaupajte intuiciji.

Bik: 16. maj

Maj bo za vas mesec, ko bo sreča na vaši strani. Sploh sredina meseca prinaša veliko priložnosti, sploh na ljubezenskem področju. Izkoristite obdobje za nove odločitve in izboljšanje odnosov.

Dvojčka: 30. maj

Kljub temu, da je pred vami naporen mesec, se v drugi polovici prične obdobje dvojčka. V tem času boste imeli nekoliko več zagona in energije, vrhunec pa boste dosegli proti koncu meseca, ko boste imeli tudi priložnost za samorefleksijo.

Rak: 15. maj

Morda imate zadnje čase občutek, da vam gre vse narobe, a ostanite močni; v polovici maja vas čakajo bolj umirjeni dnevi in prijetni odnosi. Imeli boste tudi možnost, da sprejmete odločitve, ki bodo prispevale k bolj zdravemu življenju.

Lev: 8. maj

V drugem tednu meseca se vam bo odprlo toliko priložnosti, da še sami ne boste vedeli, kam bi se sploh obrnili. Na trenutke bo vaš srečen dan lahko celo nekoliko obremenjujoč, a vaša duša bo napolnjena.

Horoskop: TO astro znamenje bo v mesecu maju ŠOKIRALO vse svoje bližnje 🤩

Devica: 24. maj

Zadnje čase imate občutek, da ste izgubili svojo iskro, a vas bo ta presenetila 24. maja. Takrat boste imeli veliko zagona, motivacije in novih idej, ki bodo prinesle pozitivne spremembe tako na kariernem, kakor tudi osebnem področju.

Tehtnica: 10. maj

Ko se Jupiter premakne v znamenje ovna, je to za vas odlična priložnost, da vidite, kako zelo srečni ste v življenju. Veliko pozornost boste namenili svojim odnosom in ugotovili, da imate okoli sebe zares krasne ljudi.

Škorpijon: 16. maj

Čaka vas sveža energija, s katero boste lahko zacelili stare rane. Našli boste moč, da spustite vse, česar več ne potrebujete in se osredotočite na to, kaj želite postati v bodoče. 

Strelec: 24. maj

Pojavila se bo možnost, da se povežete s svojo družino. S tem, ko boste stopili v stik z enim od družinskim članom, se boste veliko naučili tudi o sebi in dobili bolj jasno predstavo, kam si želite iti v prihodnje.

Kozorog: 15. maj

Po pestrem obdobju boste končno imeli čas za počitek. Izkoristite polovico maja za razvajanje in skrb zase, nato pa se začnite s polno paro premikati proti svojim ciljem.

Ženske, rojene v TEM znamenju, se bodo MAJA usodno zaljubile (si med njimi tudi ti?)

Vodnar: 8. maj

Čakajo vas naravnost čarobni trenutki v vašem ljubezenskem življenju. To je odlična priložnost, da se s partnerjem tudi pogovorita o morebitnih nesoglasjih in se skupaj dogovorita, kakšnega odnosa si želita v prihodnje. Prisluhnita si z razumevanjem in empatijo.

Ribi: 24. maj

Obetajo se vam nove priložnosti na ljubezenskem življenju. Če ste samski, se vam bo pojavila odlična priložnost za nov zmenek, morda pa boste spoznali zanimivo osebo. Tudi, če ste v zvezi, vas čakajo priložnosti, da svoj odnos poglobite in ga nadgradite.

Preberite več na Aktivni.si

Fotografije: Profimedia