Prebujanje avtentične ženske z Eleftherio in Kheyrno

V Slovenijo prvič prihajata južnoafričanki Eleftheria Kakambouras in Kheyrne Danu, ki v sebi nosita starodavno znanje ženske esence, ozaveščeno skozi svoje izkušnje in delo.

Prebujanje avtentične ženske z Eleftherio in Kheyrno (foto: shutterstock) shutterstock
20. 9. 2012

Skozi svoja lastna potovanja zdravljenja in skozi delo z drugimi sta našli in sestavili pravo zmes čudovitih orodij za dvig zavesti, ki jih danes delita z ženskami po svetu.

Ker je bil klic Slovenije z izjemno lokacijo Bleda močan, se bo tu v jeseni odvil prav poseben svet dogodek.

Delavnica sidranja ženske energije, tako zelo pomembne za novo dobo, v katero vstopamo, bo potekala v Ribnem na Bledu od 9. do 11. novembra. Iz nje bodo udeleženke odšle z jasno zavestjo o srčno osrediščenemu bivanju, jasnejšo zaznavo svoje intuicije, aktiviranim notranjim vodstvom duše, olajšane teže krivde in samokritike zaradi omejujočih prepričanj, bogatejše za močno izkušnjo svoje notranje svete ženskosti in božanske seksualnosti, preobražene v odnosu do sebe in svojega telesa, opolnomočene v prepoznavanju jezika svojega telesa kot orodja za visoko zavestno življenje. Pripravljene, da ponovno stopijo na svojo vodilno vlogo v osebnem ter v poslovnem življenju, in sicer kot prebujene avtentične ženske.

Eleftheria in Kheyrne bosta izvedli tudi poseben obred ob sončnem mrku, kamor so vabljeni tako ženske kot moški, hkrati pa bosta na razpolago za individualne terapije.