Ponovna povezava, kaj je to?

Se ti zdi, kot da ti gre vse narobe in se okoli tebe vse podira kot domine? Si želiš spremembe, a nimaš moči, da bi naredila prvi korak? Cosmo je zanimalo, kaj je to ponovna povezava in kaj ima vesolje s tem?

7. 1. 2014

Vse v vesolju vibrira s svojo lastno edinstveno frekvenco, človek pa najlažje živi in deluje, če je s to frekvenco uglašen. Govorimo skratka o vzpostavljanju ravnovesja in harmonije v našem življenu tako na duševnem, telesnem kot umskem nivoju.

Ker pa nas življenje vodi skozi določene prepreke, vzpone in padce, se vedno bolj oddaljujemo od 'prave' frekvence.

Z metodo ponovne povezave, lahko z pomočjo strokovnjaka ponovno prideš do stanja, ko so tvoje telo, čustva in duševno stanje v ravnovesju, vse stvari in dogodki začnejo dobivati globlji smisel.

Začetnik oz. utemeljitelj zdravljenja s Ponovno povezavo (Reconnective Healing®) je dr. Eric Pearl. Ponovna povezava človeka, pa tudi živali in rastline, s pomočjo spektra frekvenc, sestavljenega iz energije, svetlobe in informacij, vrača nazaj v naravno ravnovesje. Kot po čudežu, ki to ni, izginejo najrazličnejše bolezni in gibalne oviranosti, vzpostavita pa se tudi čustveno in psihično ravnovesje. Pri tem izvajalec Ponovne povezave deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med stranko in omenjenimi frekvencami, katerih obstoj so doslej v šestih različnih raziskavah potrdili znanstveniki, med drugimi tudi z znamenite univerze Stanford.

A tudi brez znanstvenih rezultatov Ponovna povezava prepriča največjega skeptika, čeprav, kot prostodušno priznava dr. Eric Pearl, si med njenim izvajanjem videti kot kakšen norec, ki z rokami krili po zraku.

"V trenutku, ko prvič začutiš delovanje Ponovne povezave, izginejo vsi dvomi. Mišice so mi nehote trzale, oči so mi pod zaprtimi vekami 'šibale' na vse konce, dihanje se mi je poglobilo ... in ničesar od tega nisem mogla nadzorovati ali ustaviti," je vidno začudena povedala ena od udeleženk seminarja Ponovna povezava, starejši gospod, ki so ga dolga leta mučile strašne bolečine v sklepih, pa je zvečer pred svojim hotelom plesal in skakal kot otrok, česar kar dve desetletji ni mogel storiti.

"Človeka, ki mu Ponovna povezava pomaga, prav malo briga, ali je znanstveno dokazana ali ne. Ko mi stranke sporočajo, da ponovno slišijo, da so po desetletju nespečnosti spali šest ur skupaj, da so bolečine in bolezni enostavno izpuhtele iz njih, da se jim stvari v življenju odpirajo in obračajo na bolje, je občutek neverjeten," je povedal mag. Janez Aljančič, promotor seminarja in slovenski mentor Ponovne povezave.

Dr. Eric Pearl je tekom seminarja večkrat poudaril, da je skrb za zdravje kot diamant z mnogimi ploskvami.

"Ponovna povezava ni čarobna paličica, temveč ena od teh ploskev, tako kot medicina, kiropraktika, akupunktura... Je pa res, da se mnogim, sploh ko opravijo osebno ponovno povezavo, življenje drastično spremeni. Zato pravim - če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki si jo želite. Če imate res veliko srečo, pa v obliki, o kateri niste niti sanjali."

Ena od prednosti Ponovne povezave je, da se jo lahko nauči vsak.

"To ni tehnika, to ni metoda, Ponovna povezava enostavno je in seminar je potreben le za to, da se ljudje naučijo začutiti ta spekter frekvenc," pojasni dr. Pearl. Zanimivo je, da se otroci tega naučijo bistveno hitreje od odraslih – slednji potrebujejo približno dva dni, bržkone predvsem zato, da premagajo predsodke in stereotipe v svojih glavah, otroci pa le dve uri.

Kako poteka seminar?

Seminar, na katerem je videti od najstnikov do starostnikov je intenziven.

"Kdor pričakuje, da na seminarju sedimo v krogu, se držimo za roke, meditiramo in pojemo duhovne pesmi, bo najverjetneje razočaran," se smeji dr. Pearl. Štiri dni po devet ur dnevno se izmenjujejo praktične vaje in predavanja, ki osvetljujejo ozadje – od filozofije Ponovne povezave, znanstvenih odkritij, potrebe po premagovanju strahu in predsodkov do čisto praktičnih poslovnih napotkov za tiste, ki se bodo z izvajanjem Ponovne povezave začeli ukvarjati poklicno, vse skupaj pa je začinjeno še z odgovori na vprašanja udeležencev in obilico humorja, ki sproža salve smeha. A v nečem je dr. Pearl zelo resen:

"Zapomnite si, vi niste zdravniki niti zdravitelji, ničesar ne zdravite, ničesar ne diagnosticirate, ničesar ne morete zagotoviti. Ste le del enačbe, ki omogoča povezavo med univerzumom/bogom/ljubeznijo – recite temu, kakor hočete – in stranko. Odločitev o tem, kakšno bo zdravljenje, bosta sprejela stranka in univerzum sama. In ja, včasih boste naleteli na človeka, ki zdravljenja ne bo hotel sprejeti."

Če te ponovna povezava zanima, si preberi podrobnejši članek na:

... ali poglej na www.ponovnapovezava.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri