Pomagal ji je šele bog plodnosti

Neka Britanka, ki naj bi bila po mnenju zdravnikov neplodna, je zanosila, potem ko je v Indiji videla kip boga Šive.

16. 2. 2009

41-letna, Clare McVerry, je videla hindujski kip boga plodnosti na počitnicah v Indiji, kamor sta odpotovala skupaj z njenim 49-letnim partnerjem Tonijem Clarkom.

Teden dni kasneje je bila noseča s sinom Mitchellom.

Vsemu navkljub

Zdravniki so osupli. Njeno zanositev in donositev otroka primerjajo z - nič manj in nič več - kot čudežem.

Clare je v svojih tridetetih zbolela za rakom na dojkah, zaradi česar so jo zdravili s kemoterapijo. Zdravniki so ji že takrat povedali, da bo zaradi agresivne terapije ostala neplodna. Ker je imela Clare po prometni nesreči v njenih dvajsetih še šibko hrbtenico, bolehala je pa tudi za artritisom, zaradi česar naj bi bilo po mnenju zdravnikov malodane nemogoče, da bi donosila otroka, je Clare misel na lastne potomce že povsem opustila.

Vse do potovanja v Indijo ...

Božje posredovanje

“Potem, ko sem videla boga Šivo, me je preplavil neverjetno močan občutek. Kupila sem si celo manjšo repliko kipa za spomin. In ko bo Mitchell dovolj zrasel, da bo lahko razumel, mu bom povedala, za kako poseben kipec gre.”

In kaj pravijo zdravniki na vse to?

Svetovalec dr. Simon Bowman je povedal:

“Ta deček je zares čudežni otrok. Žal ni mogoče, da bi odslej neplodnim parom predpisovali obiske boga plodnosti kar na recept.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri