Policist ‘ujel’ nezemljane na delu

Na britanskem uradu, kjer zbirajo poročila o videnjih neznanih letečih predmetov, se je letos julija zglasil policist, ki naj bi zasačil tri nezemljane med pregledovanjem sveže ustvarjenega žitnega kroga.

21. 10. 2009

Policist, ki v trenutku srečanja tretje vrste ni bil v službi, naj bi po naključju opazil tri postave na polju blizu Silbury Hilla.

Tekli neprimerno hitreje kot ljudje!

Ko je ustavil avto, da bi lahko stopil bližje in se prepričal, če nenavadni trio ne naklepa kakšne ‘barabije’, so se misteriozne pojave razbežale kot kafre.

“Najprej je zakričal proti njim, pa so ga ignorirali. Ko pa je stopil proti njim do polja, so pogledali v njegovo smer in se razbežali v nekaj sekundah – vsekakor hitreje, kot bi mogel teči katerikoli človek,” je povedal raziskovalec žitnih krogov, Andrew Russell, ki je raziskal področje žitnega kroga, kjer je policist videl nenavadno druščino.

Od blondincev potem boli glava

Policist naj bi strokovnjakom za NLP-je še povedal, da je takrat, ko je stopil proti nezemljanom (opisal jih je kot 185 cm visoke blondince), zaslišal (in začutil) ‘zvok statične elektrike’ in se na sploh počutil precej nenavadno. Po srečanju ga je tudi začela močno boleti glava, hud glavobol pa tisti dan zlepa ni popustil.

P.S. lahko še sama preveriš, če so žitni krog, ki naj bi se letos julija pojavil sredi polja blizu Silbury Hilla v pokrajini Wiltshire, res evidentirali ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri