Poletni barometer

Kakšno poletje je pred tabo? Kaj sta ti pripravila Mars in Jupiter in koliko poljubov ti obljublja Venera? Ti bo vsaj Merkur naklonjen?

15. 5. 2007

Ognjena znamenja (Oven, Lev, Strelec)

Mars v Ovnu in Jupiter, ki letos potuje po ozvezdju Strelca, te bosta obdarila z optimizmom in potrebno energijo. Zamisli ti ne bo primanjkovalo, Merkur pa ti bo maja pomagal, da jih boš tudi uresničila. Če še ne veš, kje boš poleti preživela dopust, boš naletela na nekaj izvirnih možnosti. Tudi poslovno boš izredno zagnana, toda od sredine junija pazi, da ne boš preveč površna.

Vodna zanmenja (Rak, Škorpijon, Ribi)

Težko se boš odločala in včasih boš imela občutek, da si prisiljena ravnati tako, kot to od tebe zahtevajo drugi. Venera v Raku ti lahko pomaga, da prisluhneš predvsem svojim občutkom in se bolj poglobiš v svoje želje. Naredi nekaj zase in za svoj videz, če ne s fizično aktivnostjo pa vsaj z obiskom pri frizerju. Junija boš pripravljena na neko pomembno soočenje. Le pogumno naprej!

Zračna znamenja (Vodnar, Dvojčka, Tehtnica)

Z Merkurjem v Dvojčkih boš imela kar nekaj visokoletečih ciljev. Ti so sicer uresničljivi, vendar se boš morala potruditi in se čim prej spraviti k delu. Žal pa ti to ne bo preveč dišalo in prav lahko se zgodi, da bo vse ostalo predvsem pri idejah. Prisluhni prijateljem, ki te bodo nežno opozarjali na to, česa vse bi se morali lotiti. Ustrezalo ti bo skupinsko delo, pri katerem boš združili delo in druženje.

Zemeljska znamenja (Bik, Devica, Kozorog)

Romantična boš in imelo te bo, da bi se kar malce potuhnila in skrila pred zunanjim svetom. Venera te bo sicer varovala pred pretiranimi negativnimi presenečenji, vendar pa te bo Mars v Ovnu občasno opozoril na odgovornosti, ki jih moraš izpolniti. Junija boš veliko laže izpolnjevala obveznosti, toda večino dela vendarle opravi do sredine meseca. V drugi polovici junija ti jo namreč lahko zagode retrogradni Merkur.

Vir: Nova