Podarjamo preroške karte Čarobni samorogi

Podarjamo komplet preroških kart Čarobni samorogi, ki bodo njihovi novopečeni lastnici nudile dragoceno vodstvo skozi njeno sedanje življenje, v prihodnost in na njeni duhovni poti.

19. 11. 2012

Set kart Čarobni samorogi so primerne za odrasle in otroke vseh starosti.

Čarobni samorogiVsebujejo čudovite slike samorogov in vseživljenjska pozitivna sporočila (meditativne afirmacije). Poleg 44 kart je v paketu čarobnih samorogov moč najti tudi knjižico, ki jo boš lahko enostavno uporabljala pri razbiranju razlag kart tako zase kot za druge.

Avtorica tega lepega seta preroških kart je Doreen Virtue, ki smo jo na spletnem Cosmopolitanu že spoznali s kartami Čarobne morske deklice in delfini. Tudi te smo takrat podarjali.

So ti preroške karte Čarobni samorogi všeč?

Podarili smo nagradni izvod!

Z odgovorom na naslednje nagradno vprašanje:

  • Doreen Virtue je avtorica številnih preroških kart. Bi poleg že omenjenih znala navesti ime še kakšnega od njenih kompletov? V namigu, ki si ga našla na spletni strani založbe in spletne knjigarne Primus, se je seveda skrival odgovor: Čarobne morske deklice in delfini (torej izvod, ki smo ga pred dnevi že podarili).

Srečnica, ki bo po pošti prejela komplet preroških kart Čarobni samorogi, je postala:

  • Tatjana Krušič iz Ljubljane

Čestitamo!

Nagrajenka naj bo še pozorna na našo speltno pošto!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri