Osvoji ga z močjo svoje psihe

Ti lahko tvoje psihične ali celo paranormalne moči kaj pomagajo pri osvajanju tvojega izbranca? Seveda. Pa še kako!

4. 6. 2009

Vsi si želimo najti svojo sorodno dušo – tistega nekoga prav posebnega, ki bi nam bil najboljši možni par. A preden takšna oseba končno pride v naše življenje, se včasih zelo načakamo. In še potem se nekega dne zbudimo in zavemo, da smo ostali … praznih rok! In zato velja, da ko nam takšna oseba končno prekriža pot, res ne gre sedeti križemrok.

V ljubezni je vse dovoljeno!

Psihiki – Casanove zato v 'vojni in ljubezni' uporabijo kar vse, kar imajo na zalogi. Še posebno priljubljene pa so med njimi naslednje tri taktike:

  • subtilno vplivanje na um druge osebe s pomočjo vizualizacije. Tako v osebi, ne da bi se ta tega zavedala, sprožijo željen čuten in čustven odziv,
  • koncentracija na spolne organe druge osebe, kar pri njih sproži spolno vzburjenje,
  • najpogosteje pa udarijo kar z vsemi topovi, ki so jim na voljo, torej s kombinacijo obeh načinov: tako, da se hkrati osredotočijo na človekov um in njegov libido.

Se ti je že kdaj zazdelo, da te je neka skrivnostna sila vlekla k moškemu, ki sploh ni tvoj tip. In ta sila ni bila navadna zagledanost, saj takšne občutke že poznaš, temveč je šlo za nekaj neverjetno močnega in nadvse skrivnostnega. Se ti je na trenutke zdelo, da se mu je iz oči še prav posebno čudno 'bliskalo'? No, zdaj veš!

Psihični prijemi, ki jim boš dorasla tudi ti

Za zgoraj opisane prijeme psihikov - Casanov, ki se resnici na ljubo že sprehajajo po meji manipulativne 'črne magije', imaš verjetno premalo 'predznanja', zato pa boš morda presenečena, kako enostavne in prav nič 'okultno zapletene' so psihološke taktike, s katerimi si dodatno nabirajo moči tudi najboljši med psi-Casanovami. A naj te videz ne prevara! Čeprav gre za povsem običajne psihološke prijeme, so vsi po vrsti izjemno učinkoviti:

1. Nervoznost lahko pokvari dober vtis.

Ljudje smo na zmenkih, še posebno prvih, pogosto živčni in napeti, večini ljudi pa se zdijo privlačni le samozavestni in sproščeni ljudje. Zato je prvo pravilo osvajanja prav: 'Sprosti se!'

Naučiti se boš morala biti takšna, kot v resnici si: torej samozavestna in suverena v svoji koži. Pri tem si lahko pomagaš kar z naslednjo avtohipnotično vajo:

  • Za izvajanje vaje si izberi miren in udoben kotiček, kjer te ne bo nihče motil in kjer boš lahko spustila iz svojega uma vse negativne in moteče misli.
  • Zapri oči in se skoncentriraj na dihanje. Je tvoje dihanje normalno? Dihaš globoko, pravilno, umirjeno …
  • Zdaj se poskusi spomniti tistega trenutka v tvojem življenju, ko si bila najbolj samozavestna. Kaj si takrat počela? Kaj ti je vlivalo samozaupanje? Poskusi podoživeti tiste občutke, ki so te takrat prevevali. Čuti to, kar si čutila takrat. In nekaj trenutkov vztrajaj v tem stanju …
  • Ko boš globoko prežeta z občutkom suverenosti, stisni palec s kazalcem in za nekaj trenutkov zadrži ta pritisk. Štej do tri in odpri oči. Počutila se boš lahko, sveže in samozadostno.
  • Vaja je končana! Od sedaj naprej boš lahko, kadarkoli boš potrebovala več notranje moči in stabilnosti, le stisnila palec s kazalcem, in se takoj znašla v svojem najbolj optimalnem stanju. Stik palca in kazalca bo v tvoji podzavesti sprožil verižno reakcijo, ki si jo z vajo 'vprogramirala' v svojo psiho, tako da bodo možgani čutno senzacijo stiska prstov takoj povezali z občutki suverenosti in samozavesti, ki si jih podoživela v vaji.

2. Sprejmi svoje napake in slabosti.

Zavedati se moraš, da si ljudje večino ovir pri iskanju sreče v ljubezni nehote postavljajo kar sami. In ena večjih med njimi je, kadar ne zmoremo sprejeti svojih preteklih napak. Človek, ki se z njimi ni sprijaznil, se iz njih ni nič naučil in jih bo zato v novih ljubezenskih zvezah še ponavljal.

Podobno velja tudi za naše slabosti. Šele ko spoznamo in sprejmemo šibkosti, se v naši psihi lahko zgodi psihična preobrazba. Ko našim slabostim končno dovolimo, da se zlijejo z našo psiho, bodo te z usodno močjo obarvale našo osebnost. Najbolj zanimivo pa je to, da šele takrat, ko se v polnosti sprejmemo takšne, kot v resnici smo, postanemo resnično notranje močni!

3. Čas je zrel za akcijo!

A ne glede na to, kako uspešna boš pri svojih psihičnih pripravah, ti vse skupaj ne bo prav nič pomagalo, če naučenega ne boš pretočila še v prakso. Zato pogumno izmenjaj z njim nekaj uvodnih besed, tvoja na novo okrepljena psihična moč pa ti bo pomagala, da boš iz sebe iztisnila le najboljše, kar premoreš.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri