Nova ura, ki ‘napoveduje prihodnost’

Znani švicarski proizvajalci ur Borgeaud so se ‘spečali’ z znano indijsko vedeževalko in skupaj ustvarili poseben model ure, ki zna napovedovati prihodnost.

25. 3. 2009

Na zapestni uri je poleg funkcij običajnih ur moč najti tudi ličen merilnik prihajajočega, ki po principih vedske astrologije lastniku ure napoveduje bolj in manj svetlo prihodnost.

Blisk in grom!

Ko se npr. merilnik obarva rjavo, to pomeni, da se počasi, a zagotovo ‘zgrinjajo temni oblaki’. Takrat naj bi se sile astrala združevale, da bi v kratkem z vso silo udarile v življenje posameznika, zjasnilo pa naj bi se šele, ko bi ‘urok’ dokončno izzvenel.

Dragocena posebnost

Proizvajalci ur Borgeaud trdijo, da naj bi bila ura sposobna vsakomur napovedovati dobra in slaba obdobja, z vso gotovostjo pa napovedujejo tudi, da bo edicija jasnovidnih ur nadvse omejena.

Na trg naj bi lansirali le 500 primerkov ženskih in 150 moških ur, posamezen primerek pa bo stal okoli 1630 eurov

Idealno darilo za borznike

“Med politiki tega sveta bi bile te ure kaj lahko pravi hit,’ si je upala napovedovati prodajne trende tudi dizajnerka ure, Chitra Subramaniam Duella.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri