Nogometni vudu potencial za 23. junij

Na spletni strani, o kateri smo na tem mestu pisali pred dnevi, so končno objavili tudi pričakovani vudu potencial za tekme 23. junija.

Nogometni vudu potencial za 23. junij (foto: shutterstock) shutterstock
23. 6. 2010

Še preden pa do konca razkrijemo, kako visok je vudu potencial prihajajočih tekem, naj opozorimo pretirano vraževerne bralke naše rubrike, da ima dotična spletna stran do magije, verovanj in ritualov bolj kot ne hudomušen odnos, zato gre njihove prognoze tako tudi jemati ;)

Tekme 23. junija

Za prelomne tekme skupine C, v kateri so si zaenkrat zobe lomili Golijati, uspevali pa podcenjeni Davidi, je meter vudu potenciala izjemno visok!

Tekma, ki jo vsi tako težko čakamo: Slovenija - Anglija, ima tokrat vudu potencialmeter naravnan na čisto desetko! Uf!

Avtor vudu nogometnih blogov se sklicuje na bogato wicca tradicijo v Angliji (še posebno močna je tudi skupina spiritualistov v Londonu, o kateri smo tudi že pisali), pa tudi na dejstvo, da angleška reprezentanca (povzemamo njegovo mnenje) več kot očitno potrebuje vso pomoč, ki jo lahko dobi.

Takole nekako je bil npr. konec maja videti wicca obred odstranjevanja uroka, ki naj bi ga nad njihove nacionalne junake priklicala neka ekvadorska čarovnica:

Vudu in kontra vudu

Kaj nam je torej storiti?

Nikakor seveda ne gre dvomiti v to, da na tem svetu obstaja veliko magijskih postopkov in ritualov, s katerimi se morda prav ta trenutek igrajo in poigravajo mnogi željni vplivati na potek dogodkov v življenju (in nogometu), pa tudi to, da obstaja mnogo postopkov, ki te prve negirajo ali kar nevtralizirajo.

Pa vendar, na koncu koncev, obvelja naslednje:

  • ni je te magije (pa naj si bo bele, črne, rdeče ali mavrične), ki bi bila močnejša od čistega srca in neuklonljivega duha,
  • in ni ga tega rituala, ki bi sam po sebi zlomil zakon svobodne volje posameznika. Dokazano je namreč, da tudi najmočnejši vudu nima nikakršne moči nad človekom, ki mu to moč odreka (bodisi zato, ker vanj enostavno ne verjame, ali pa zato, ker je takšna 'igračkanja z energijami' prerasel in spoznal: 'da je tako in tako vse-eno!').

Moč vseh moči

In če te še vedno zanima, kaj bi vendarle lahko bil najmočnejši vudu, s katerim bi lahko pomagala našim fantom, ti to vendarle lahko povemo:

  • zares, globoko in povsem verjemi vanje, močno stisni pesti (pa še kakšno figo vsake toliko za izdatno srečo) in ... navijaj, kolikor srčno moreš!

Ni ga namreč tega vudu-ja, ki bi lahko premagal pristen pogum in veliko srce ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri