Mala šola za finančne uroke

Do energetskih sprememb najpogosteje prihaja povsem neopazno.

Mala šola za finančne uroke (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2014

 Za ne misli, da obredi za pritok denarja ne delujejo, le rezultati niso takojšnji, zato potrpi in ne misli, da je tvoj trud zaman.

Zbiranje vode

Devet dni zapored prinašaj domov manjšo količino vode, ki si jo dobila v uspešnem podjetju ali v družini, ki je materialno zelo uspešna. Za to potrebuješ steklenico s pokrovčkom, v katero boš natočila vodo, in vrč z ozkim vratom, v katerega boš vodo izlivala. Ko bo vrč napolnjen, se osredotoči na večjo blaginjo zase in za družino.

Plačaj račune

Ko dobiš položnico, se ne primi za glavo in ne tarnaj, temveč jo z veseljem plačaj. Če boš to naredila, se ti bo denar povrnil z obrestmi. Poskušaj se prepričati, da vesolje ni pozabilo na tvoje potrebe in da se vir tvojih dohod­kov ne bo presušil.

Prepričaj se

Pri kakršnihkoli finančnih potezah, pa naj bo to odpiranje računa v banki, prejemanje osebnega dohodka ali le nakup kruha, si go­vori:

“Bogata sem.”

Pogosteje boš to ponavljala, hitreje bo tvoja podzavest povezala proces dajanja in prejemanja denarja. Vizualiziraj si besede, kot so bogastvo, moč, jaz, pa bodo začele delovati v tej smeri in dan za dnem povečevale tvoje premoženje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri