Neguj svoj šesti čut

Si kdaj pomislila, zakaj te nekatere stvari, ljudje, živali, barve, rastline, vonji močno pritegnejo, ob drugih pa si popolnoma ravnodušna, čeprav se ti lahko zdijo dobri, lepi, zanimivi?

13. 3. 2013

Ljudje smo del narave in v vsakem trenutku, dogodku soobstajamo z drugimi prebivalci naše stvarnosti.

Podobno privlači

V vsaki stvari in bitju so različne ravni stvarnosti, ki hkrati predstavljajo različne vidike nas samih. Tako imajo različni ljudje, barve, živali, kristali, rastline podobne značilnosti, kot jih imamo oz. potrebujemo mi.

Spoznaj se

Spoznavanje sebe skozi različne ravni stvarnosti ti omogoča notranje ravnovesje. Pomisli, zakaj poslušaš določeno vrsto glasbe – je otožna tako kot ti ali takrat naviješ pesem, ki te dvigne?

Poslušaj intuicijo

... če si si zvečer pripravila super kombinacijo in je danes preprosto ne moreš obleči, ker ‘ne čutiš’ tiste barve ali sloga, se obleci drugače. Ne sili se z glasbo, srečanji z ljudmi, delanjem stvari, ki te v tem trenutku odvračajo – poslušaj sebe – le tako boš živela srečno, zdravo, v harmoniji s seboj in svetom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri