Ne verjame v naključja

Pisateljica Desa Muck se zaveda, da ima veliko srečo in je zelo hvaležna za vse talente, a si ne domišlja, da je za vse zaslužna sama.

22. 3. 2009

Pravi, da je zelo velikokrat dvomila o sebi, čeprav na poklicnem področju niti ni doživljala porazov, medtem ko jih na osebnem je.

Vsak človek ima poslanstvo

Pisanje za njo ni tako mistična zadeva, ampak delo, za katero je nadarjena in ga dobro opravlja.

“Mislim, da je vsak človek dolžan opravljati svoje delo, ki si ga je izbral, čim bolje, kolikor lahko. Res pa je, da sem velikokrat dvomila in hotela odnehati, ampak življenje se je obrnilo tako, da so se mi odprle nove priložnosti, ali pa so prišli ljudje, ki so me pobrali ali zbrcali. Včasih pa se je iz kakšnega ponižanja, ko mi je kdo dal vedeti, da iz mene ne bo nič, in iz trme v meni nekaj dvignilo."

Ve, da ni naključij

"Zgodilo se je tudi že, da sem si mislila, da ima ta nekdo prav, da nič ne znam, in sem se umak­nila. Ampak na srečo se je v mojem življenju vedno v pravem trenutku kaj zgodilo, zato v naključja ne verjamem, ker jih je bilo malo preveč, da bi bilo verjetno.”

Vir: Story

www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri