Najboljši nasvet za leto 2018, ki ga mora slišati tvoje astrološko znamenje (postavil te bo na realna tla!)

Si pripravljena na to, da bo leto 2018 tvoje leto?

Najboljši nasvet za leto 2018, ki ga mora slišati tvoje astrološko znamenje (postavil te bo na realna tla!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 1. 2018

Čeprav je minil že skoraj mesec od začetka novega leta – časa, ko si verjetno vsi zastavimo cilje in napišemo zaobljube – za takšne nasvete nikoli ni prepozno.

Včasih, da bi naredili določene spremembe, potrebujemo samo še dodatno "brco v rit". Kaj pa potrebuješ ti glede na tvoje astrološko znamenje?

OVEN

Takole, leto 2017 je bilo zate leto priprav v smislu družabne, finančne in karierne prihodnosti. A leto 2018 je že v polnem teku in čeprav bo s seboj prineslo uspeh, bo(š) tvoja največja ovira nihče drug kot ti.

Ne pokvari vsega. Verjetno si ne želiš biti sama razlog, zakaj ti ni uspelo. Odločaj se pametno, sledi pravilnim pobudam in zaupaj, da bo vse tako, kot mora biti. Morda je težko zaupati, a to bo ključna sestavina tvojega uspeha.

BIK

Ne prepusti se rutini. Letos pobegni sistemu, ki se ga tako trdno oklepaš. Bojazen pred spremembo bo samo omejila tvoj potencial.

Pojdi ven in izkusi svet na popolnoma nov način ter sproti odkrij nekaj novega v sebi. Ne dovoli, da te tvoja trma drži nazaj. V sebi imaš toliko ognja, le dovoli mu, da gori!

DVOJČKA

Ustavi se! Vzemi si čas, da spoznaš, kaj ti je resnično pomembno. Dovolj je bilo vlaganja energije v napačne stvari. Prenehaj se razdajati okoli ter začni dosledno gledati nase in ljudi, ki ti največ pomenijo.

Vemo, hitro se zgodi, da se ujameš v ta družbeni vidik stvari, ampak zaupaj nam, ni treba, da si čisto vsem všeč.

RAK

Čudovita si! Prenehaj z vsemi temi samouničujočimi mislimi. Nima smisla, začni se tega zavedati. Tvoj večni dvom v to, kdo pravzaprav si, te bo le držal nazaj in v letu 2018 je še toliko bolj pomembno, da začneš verjeti vase.

Ko se boš enkrat začela tega zavedati, bo leto 2018 leto, ko spremeniš svet.

LEV

2018 bo prav tako veselo kot ti, ampak, za božjo voljo, prenehaj biti tako domišljava. Samozavestna? Ja! Ta naravnost sije in si oseba, ki že po naravi oddaja pozitivnost, a žal ti to pogosto "stopi v glavo", kar te lahko uniči.

Ne glede na to, za katero leto gre, imaš možnost, da narekuješ izid katerekoli brezupne situacije, a razumeti moraš obseg te zmožnosti. Če se boš precenila, lahko vse skupaj samo poslabšaš.

Bodi takšna voditeljica, kot si po naravi. Imaš to! Ampak prepričani smo, da ti to že veš.

DEVICA

Letos dovoli svetu, da vidi, kdo si in prenehaj razmišljati tem, kaj drugi počnejo. Sama do sebe si tako kritična, da postaneš kritična tudi do vseh okoli tebe. A moraš se osredotočiti.

To je leto, ko moraš preprosto stvari, nad katerimi nimaš nadzora, izpustiti, saj te to dela nemočno. Imaš moč in že samo tvoja prisotnost v svetu je veliko bolj vplivna, kot si misliš.

TEHTNICA

Postavi si tole vprašanje: se poznaš tako dobro, kot misliš, da se? Prisotnost drugih ti ugaja, a zavedanje tega, kdo si kot oseba, bo tvoja najbolj očitna moč.

Zato ne bodi otrok, nauči se biti sama. Ne govorimo, da se moraš popolnoma dislocirati od tvojega družbenega kroga, le najti moraš razmerje med seboj in njim.

To ti bo dobro delo. Začni si zastavljati cilje. Presenečena boš, kako daleč te bo tvoja neodvisnost pripeljala.

ŠKORPIJON

Vemo, kako zelo ne maraš slišati tega, a ti bomo vseeno rekli. Moraš se umiriti. Tvoja intenzivnost lahko namreč povzroči, da bo tisto, kar si želiš, še težje doseči kot sicer … in ljudje se bodo od tebe preprosto odmaknili.

Zato letos prestavi v nižjo prestavo. Tvoja strast je lahko obremenjujoča in zate je lahko prav frustrirajoče, če bodo ljudje okoli tebe izgubili koncentracijo in ti več ne bodo mogli slediti.

Zato moraš vedeti, kako nadzorovati ta vidik življenja. Si neverjetno iznajdljiva – privleci ta vidik na plano v letu 2018, saj bo v nasprotnem le-to narekovalo tvojo pot.

STRELEC

Nehaj se igrati okoli in začni oblikovati svojo pot. Leto 2017 je bilo … ja, vladala je zmešnjava, zato se v letu 2018 zberi, saj se bo sestavljanka počasi začela sestavljati nazaj. Poskrbi le, da imaš prave dele! ;)

Prenehaj z zapravljanjem dragocenega časa in vsega v svojem življenju ter začni spoznavati, da si ti tista, ki nadzira svojo usodo. Ne misli, da te bo vloga opazovalca peljala v pravo smer.

KOZOROG

Vedno se potiskaš v ta imaginarni kot, vedno verjameš, da gre za borbo "ti proti ostalemu svetu". Nehaj, to je en kup nesmislov.

Nehaj prelagati težo celega sveta na svoja ramena, ko ti ni treba. Imaš zaveznike in ljudi, ki te imajo radi. Nehaj si govoriti, da si edina, ki lahko nekaj naredi. Nisi superjunakinja.

Ne boj se prositi za pomoč. 2018 je končno leto, ko te bodo ljudje začeli priznavati zaradi tvojega dela, a ne pozabi na tiste, ki so te spodbujali, da si prišla tako daleč.

VODNAR

Začni se soočati s svojimi težavami in naredi nekaj, da jih razrešiš. S tem, ko si "pometla pod preprogo" te na videz majhne probleme, si se le opekla.

Leto 2018 je tukaj in delci praha prihajajo počasi na plano. Prepoznaj to, pristopi k nedokončanemu delu in delaj tako dolgo, dokler pod preprogo ne bo več niti pikice prahu.

Imaš namreč toliko moči ... Zberi notranjo moč, ki si jo do sedaj skrivala in opravi delo nad pričakovanji.

RIBI

Vsako leto si rečeš enako laž: "stvari bodo drugačne". To je laž, saj pričakuješ, da se bo sprememba zgodila kar sama od sebe medtem ko boš sedela in čakala.

Stvari ne bodo nikoli drugačne in to veš – dokler nekaj za to ne narediš. Poslovi se od negativnosti. Ni nujno, da lahko vse, kar se zlomi, popraviš. In to je čisto okej. To je življenje.

Včasih se nekatere stvari nikoli ne morejo vrniti na staro mesto, a ko se tega enkrat končno naučiš, si odpreš pot do sreče in pozitivnosti, za kateri si pozabila, da sploh na svetu še obstajata.

Vir: yourtango.com

Preberi še: Horoskop: Ali oprostiš, ko te nekdo užali?

Priporočamo tudi: Astro: Kakšna je tvoja ljubezenska napoved za leto 2018?