Nagradno: Novi Lunin vodnik 2008

Naš nagradni izziv Luninega vodnika smo zaključili. Znane pa so tudi nagrajenke, ki bodo prejele knjigo ali vsaj cosmo majčko ...

21. 12. 2007

Lunin vodnik 2008

Ema Kurent je že četrto leto zapored izdala svoj praktični priročnik za vsakodnevno načrtovanje življenja z Luno in planeti. Ta zelo priljubljen priročnik v letošnji izdaji vsebuje poleg klasičnih rubrik (horoskop, Lunin koledar, vrtni koledar ipd.) tudi priljudno novost, dnevni koledar počutja za vsa znamenja, dodana pa so tudi podrobnejša navodila za uporabo koledarja.

Nagradni izziv

Nagradno vprašanje, ki smo vam ga zastavili vam očitno ni delal večjih težav, saj ste vse po vrsti zlahka navedle vplive, ki naj bi jih imela polna Luna na ljudi. Od tega, da so ljudje ob polni luni bolj občutljivi in razdražljivi, muči pa jih tudi nespečnost, pa do pogostejših prometnih nesreč in nasilnih dejanj. Večina pa vas ni pozabila niti na močno povezanost lunarnega in ženskega mesečnega cikla ... Vse to in še več je bilo dovolj za to, da ste prišle v žrebalni klobuk.

In srečne izžrebanke:

Lunin vodnik 2008 dobita:

  • Cveta Močnik iz Ljubljane
  • Maja Župančič iz Ljubljane

Tolažilne cosmo majčke pa:

  • Rebeka Lesjak iz Škofljice
  • Branka Tili iz Ptuja
  • Petra Koblar iz Železnikov
Čestitamo!

Nagrado pričakujte po pošti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri