Nagradna igra: Lunin vodnik 2008

V našem spletnem uredništvu čakata na srečne prejemnice dva izvoda letošnje izdaje Luninega vodnika za leto 2008, ki ga je spisala Ema Kurent.

13. 12. 2007

Ema Kurent - diplomirana astrologinja, profesorica angleščine in nemščine, pa tudi ustanoviteljica Astrološke Akademije Stella, na kateri poučuje - se je začela za astrologijo zanimati že za časa študija tujih jezikov na ljubljanski Filozofski fakulteti in med študijem za eno leto celo odpotovala v London, kjer je obiskovala tečaje na šoli Faculty of Astrological Studies.

Od takrat naprej je astrologija ni več izpustila iz svojega primeža ...

Izšel je novi Lunin vodnik

In letos je, že četrtič zapored, Ema spet izdala svoj praktični priročnik za vsakodnevno načrtovanje življenja z Luno in planeti - Lunin vodnik 2008.

Ta zelo priljubljen priročnik v letošnji izdaji vsebuje poleg klasičnih rubrik (horoskop, Lunin koledar, vrtni koledar ipd.) tudi priljudno novost:

  • dnevni koledar počutja za vsa znamenja, dodana pa so tudi podrobnejša navodila za uporabo koledarja.
Tvojo posebno pozornost si bodo zagotovo prislužila tudi poglavja Dnevi z Luno v ... ki opisujejo delovanje Lune v posameznih znamenjih, skozi katera se giblje. Tako ti bo kmalu jasno, kateri so najboljši dnevi za tvoj veliki ljubezenski zmenek, nego telesa ali pa morebitni zdravstveni poseg.

Nagradno vprašanje

Če bi torej rada vedela, kdaj je najbolj ugoden čas, da si kupiš novo oblačilo, da podpišeš kakšno pomembno pogodbo ali se odpraviš na dolgo pot, sodeluj v našem malem nagradnem izzivu:

  • Naštej enega ali več vplivov, ki naj bi jih imela polna Luna na ljudi?
Namig: Nekaj jih boš našla tudi tukaj.

... in zdaj ti ne preostane drugega, kot da pravilne odgovore pošlješ - skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) - na nagrade@adriamedia.si, in držiš pesti, da se bo tvoje ime znašlo med nagrajenkami. Dve bosta torej prejeli Lunin vodnik 2008, tri pa bomo potolažili z majčkami Cosmopolitan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri