Na zemljo smo prišli, da bi živeli obilje!

V nasprotju s splošno prevzetim, kolektivnim vzorcem zavesti o kroničnem 'pomanjkanju' nekateri vedo veliko resnico! Zemlja je v resnici prostor obilja!

16. 10. 2011

Je prostor, kjer se vedno znova rojevajo nove oblike življenja.

V obilju.

Zemlja je prostor bogastva, pestrosti in raznovrstnosti. Rodili smo se v to okolje, da bi živeli ... obilje!

Skozi zgodovino in razvoj človeške zavesti so se v kolektivni zavesti človeštva razvili vzorci, nasprotni vzorcem obilja, razcveta. Človeštvu so se porodile in se v njegovo zavest ukoreninile misli in vzorci o pomanjkanju. Zapisali so se v DNK-zapis in zavest posameznikov, družin, narodov. Te vzorce smo podedovali tudi mi – v večji ali manjši meri. Postali so del našega zavednega in nezavednega.

Dobra novica je, da lahko te vzorce in zapise, če jih ne uporabljajo in nam niso všeč – spremenimo. Razlika med nezavednim in zavednim človekom je, da prvi živi svojo 'usodo', verjame, da je to pač njegova pot, karma, verjame, da je njegovo življenje pogojeno z vzgojo, družino … Zavestni človek se zaveda izbire. Ve, da lahko s spremembo svoje zavesti spremeni svojo realnost in navidezno usodo.

Če imamo občutek, da nas je obilje obšlo, če živimo z občutkom pomanjkanja in odrekanja, če smo ujeti v miselnost, da je za obilje treba delati in delati in delati – in se odrekati, obstaja rešitev - sprememba zavesti in naših vzorcev mišljenja in doživljanja!

Več o tem tudi na sestrskem portalu v prispevku Dijane Tare Sever - Zavest obilja!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri