Na ta znamenja bo današnji mlaj daaaaaaleč najbolj vplival (in na katera sploh ne!)

Preberi, katera znamenja so najbolj na udaru! Si med njimi? Ali pa je med njimi tvoja - danes še kako tečna - sodelavka? 

Na ta znamenja bo današnji mlaj daaaaaaleč najbolj vplival (in na katera sploh ne!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2022

Čaka nas čustveni mlaj v intuitivnih ribah. V astrologiji veljajo faze mlaja za idealen čas za počitek, polnjenje in obnovo. Ponujajo tudi odlično priložnost za načrtovanje novih ciljev, ko gre za kariero, ustvarjalne projekte in splošno usmeritev v življenju.

Ker je ta mlaj v občutljivem in empatičnem znamenju ribi, lahko pričakuješ, da se boš počutila bolj sentimentalno in sanjavo.

Vendar pa lahko tudi "odplavaš" predaleč, zato je najbolje, da se ne oddaljiš predaleč od realnosti. 

Poglejmo si, na katera znamenja lahko ta mlaj najbolj močno vpliva. 

Dvojčka

Dvojčki, ta mlaj bo povzročil, da se počutite dodatno izpostavljeni in ranljivi. Trenutno vas energija rib sili, da uskladite v realnosti svoje najgloblje in najbolj divje želje. To je pravi čas, da razmislite o svojem poklicnem življenju in ustvarite nov načrt, s katerim boste svoje poklicno življenje premaknili naprej. Ali želite poiskati novo službo, napredovati ali nadgraditi svoje poklicno življenje? Zdaj je čas, da preoblikujete sebe na poklicni poti!

Devica

Ste pripravljeni na velike premike v vaših odnosih? Če ste pripravljeni ali ne, vam energija rib zagotavlja, da lahko sedaj razširite svoj družbeni krog ali najdete novo romanco. Čas je, da se odprete novim ljubeznim in priložnostim, pa naj bodo to novi prijatelji, partnerji, poslovni partnerji ali kaj drugega. Tudi vaša obstoječa razmerja lahko dobijo nove dimenzije. Začnite v odnosih nekaj na novo. Prisluhnite srcu. 

Kakšno prihodnost nam napovedujejo zvezde? Veliki mesečni horoskop za MAREC 2022 (pozitivne napovedi)

Strelec

Ja strelci, to je čas, ko tudi vi (končno) postanete bolj občutljivi in sentimentalni. Brez zadržkov spustite čustva na plano. Veliko se vam lahko dogaja na področju vašega doma. Morda sedaj oblikujete novo idejo o družini ali celo iščete nov dom, simbolično ali dobesedno. Da pa bi lahko postavili sveže temelje, je dobro sprva urediti še neurejene reči iz preteklosti. Preglejte stare družinske albume in morda se vam utrne ideja, kateri odnosi potrebujejo razrešitve. 

Ribi

Seveda boste ribice sedaj na udaru, saj se tako mlaj kot sonce nahajata v vašem znamenju. To je čas, da se povežete s seboj in se prizemljite, nikar ne odvihrajte v oblake. Morda bi bilo dobro, da si vzamete prost dan ali vsaj več časa zase. Osredotočite se na odkrivanje svojega pravega jaza. Pojdite v naravo. Naberite spomladanske cvetlice. Morda vam pomaga kakšna meditacija za prizemljevanje ali intuitivno pisanje, da ugotovite svoje osnovne potrebe.

Ste pripravljeni pokazati svetu, kdo v resnici ste? Ste pripravljeni izstopiti iz cone udobja in slediti življenjski poti, po kateri resnično hrepenite? Ne zanikajte sebe, na prvo mesto sedaj postavite svoje potrebe!

Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaaleč najbolj stroge MAME (in katere najmanj)

In katera znamenja so na današnji mlaj popolnoma odporna? 

Bik

Biki, ta luna se seli v vaše področje prijateljstev, zato je to čas, ko se lahko v miru usedete s svojimi prijatelji in se sprostite. To je odličen čas, da se napolnite in razmislite o svojih potrebah v prijateljskih odnosih. Morda je čas za sklepanje novih prijateljev ali pa morda za boljše mreženje z ljudmi na službenem področju. Primerno vprašanje za ta čas je tudi: Kje čutite pripadnost? Kdo ima podobne cilje ali vrednote kot vi? V čigavi družbi se počutite najbolje? 

Škorpijon

Škorpijoni, vas misel na soočenje s svojimi globokimi občutki pod luno v čustvenih ribah ne ustraši, saj ste intenzivnih čustev tako ali tako vajeni skozi celo življenje. Ker pa se luna seli v vašo hišo užitka, vam to lahko olajša tokratni mlaj. Pustite svojim čustvom, da vas vodijo v neko obliko umetnosti. Morda boste začutili spodbudno intuitivno silo, ki vam poskuša povedati nekaj pomembnega, kar morate prepoznati. Ali zadnje čase jemljete sebe ali življenje preveč resno? Dobra novica – sedaj je čas za sprostitev in ustvarjanje! 

Kozorog

Ta mlaj je namenjen sprostitvi vaših zavor v govoru. Dovolite si, da razmišljate in govorite na netradicionalen način. Vaša hiša komunikacije je trenutno v središču pozornosti, zato se ne bojte izražati svojih misli, tudi če postanejo stvari preveč nelagodne za vaše udobje. Pogosto omejujete svojo domišljijo? Se zaprete pred izražanjem svojih resničnih misli? Preživite nekaj časa s seboj in beležite svoja najgloblja čustva ali se zaupajte prijatelju. 

Prirejeno po: bustle.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia