Na ta 3 znamenja bo POLNA LUNA imela največji vpliv (prihaja 10. 9.)

Preveri, ali tudi ti spadaš med znamenja, ki bodo ta vikend najbolj občutila energijo polne lune!

Na ta 3 znamenja bo POLNA LUNA imela največji vpliv (prihaja 10. 9.) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Korakamo v novo sezono. To je odličen čas, da zakoplješ bojno sekiro, sprostiš negativnost in se veseliš novega poglavja, ki je pred teboj. 

Na splošno je ta lunacija odličen čas za mirno sedenje, ponastavitev in sanjarjenje. "V dneh pred polno luno imamo zagotovo nekaj frustrirajočih vidikov v kozmosu, vendar bo ta polna luna hkrati tudi omehčala in pomirila nekatere napetosti ali stiske," je za portal Bustle povedal astrolog Ryan Marquardt.

Ta polna luna nosi občutljivo energijo znamenja ribi, zraven pa se vmešava še retrogradni Merkur in povzroča kaos.

Spodbuja nas, da se upočasnimo, razmislimo in ocenimo svoje odnose, namesto da prehitro ukrepamo. Če si torej med to polno luno razstresena, si vzemi odmor.

Preveri, ali tudi sama spadaš med astro znamenja, na katere bo polna luna septembra 2022 najbolj močno vplivala:

DVOJČKA

Morda se zdi, da si pod pritiskom, da narediš dober vtis na druge. Sedaj lahko spremeniš nekaj v povezavi s svojo službo in kariero. Energija rib pogosto zamegli resničnost in vzbudi domišljijo, zato se lahko sedaj naučiš opustiti iluzije ali pričakovanja drugih, ko gre za vaš ugled. Ta mesec je zate čas, poln akcije, in dvojčki se boste počutili prisiljeni, da naredite določene pomembne premike v svojem življenju, vendar polna luna morda ni najboljši čas za to. Sedaj je tvoj cilj, da se čim bolj umiriš ter počutiš udobno in varno, čas za večje korake bo prišel kmalu. 

Tedenski horoskop: To se ti bo zgodilo med 5. in 11. septembrom (pred nami je teden ovir)

DEVICA

Polna luna v ribah vpliva na tvoje odnose. Morda boš ugotovila, da se v tvojem življenju na nek način pojavljajo nekdanji romantični odnosi ali prijateljstva, ki naj bi bila del preteklosti. Morda boš dobila lep preizkus, da vidiš, kako daleč si prišla v zadnjem času v razvijanju bolj zdravih odnosov. Ta lunacija te spodbuja, da opustiš toge argumente, ki ti preprečujejo, da bi stvari popravila in šla naprej. Verjetno bo prišlo do zmede glede tega, kdo je - in kdo ni - zaupanja vreden. Toda kmalu sledi pomembno spoznanje. 

RIBI

Čaka te veliko dela v odnosih in v odnosu do same sebe. Ta polna luna sije na tvoj občutek samega sebe, toda ko sta sonce in Venera – planet ljubezni – oba nameščena v tvoji hiši odnosov, je čas za posvečanje svojim odnosom. 

Tvoja čustva so lahko burna in zato se boš počutila veliko bolj občutljiva kot običajno. Vemo pa, da si tako ali tako že eno najbolj čustveno ranljivih znamenj. Pusti občutkom, da se pojavijo, vendar prevzami odgovornost za to, kako se počutiš, in se potrudi, da ne ponoviš negativnih vzorcev v odnosih, ki si se jim morda v preteklosti prepuščala.

Preberi več na Sensa.si

Če si rojena v enem od TEH 3 znamenj, bo zate TA teden fenomenalen (kakšna srečnica!)