Na ta 3 znamenja bo jutrišnji mlaj močno vplival (prihaja 30.5. in ta znamenja so na udaru)

Preveri, če si med ljudmi, ki morajo biti ob mlaju 30.5. še posebej pozorni. 

Na ta 3 znamenja bo jutrišnji mlaj močno vplival (prihaja 30.5. in ta znamenja so na udaru) (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2022

V ponedeljek, 30. maja ob 13.30 uri, nastopi mlaj. Ta mlaj bo prinesel nove poglede, svež zagon ter priložnosti, da uresničite določene svoje cilje. Nekatera astroznamenja bodo v tem času imela še posebno energijo, ki jih bo spodbujala k pomembnim korakom in odločitvam.

Preveri, če ste med njimi tudi ti.

Devica

V tem času se boš lahko veliko spraševala o smislu življenja in o tvojih vrednotah. Kdo so tvoji največji učitelji v življenju? Oče je bil zagotovo eden izmed njih. Čas je za razmislek o tvojem odnosu z očetom. Nadalje pa tudi za premike na kariernem področju. Preglej svoje cilje, ki si si jih postavila v preteklosti in razmisli, če je morda čas, da jih nekoliko spremeniš. Naredi nov načrt, kako doseči to, po čemer hrepeniš in stopi v akcijo.

Dvojčka

Čaka te veliko zaključkov in novih začetkov. Morda boš končno zaključila projekte v službi, ki si jih želiš zaključiti že dlje časa ali pa boš razrešila napeta vprašanja, ki se ti že dolgo rojijo po glavi. Na trenutke se boš morda zaradi vseh sprememb počutila preobremenjeno, zato ne pozabi na potrebno sprostitev. Tvoje sanje bodo lahko v dneh okoli mlaja precej burne. Vse je v redu, saj se iz podzavesti dvigajo različni stresi ali travme.

Oven

Imela boš še posebej veliko potrebo, da izraziš svoje mnenje in občutke. Ne pozabi pa, da smo še vedno v času retrogradnega Merkurja, ki lahko prinese kar nekaj zapletov v komunikaciji. Bodi pozorna na jasno in spoštljivo izražanje. Čeprav si po naravi impulzivna, tokrat dobro razmisli, preden nekaj izrečeš. Marsikaj se lahko zgodi tudi v navezavi s tvojo družino. Morda je čas, da razrešip nekaj v odnosu z mamo, očetom ali brati in sestrami. 

Astro: Največ bogatašev na svetu je rojenih v TEM znamenju (tudi ti?)

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia