Na smrt prestrašil Jacka Lemmona

Vraževerje je med gledališčniki zelo pogosto, še bolj razširjeno pa je prepričanje, da v nekaterih gledališčih – še posebno starih – straši. V to je bil prepričan tudi holivudski zvezdnik Jack Lemmon …

22. 5. 2007

Igralec, ki je najbolj znan po vlogi - ob boku Marilyn Monroe in Tony Curtisa - v filmu Nekateri so za vroče, je strašljivo izkušnjo s porednimi duhovi doživel v slačilnici Haymarket teatra v Londonu.

Ko Jacku postane vroče

"Prikazen," je ob neki priliki povedal danes že pokojni Jack, “me je prestrašila do kosti. Bil sem ravno v svoji slačilnici. Sam. Z zaprtimi okni. Ko so se naenkrat trikrat zapored vrata sama od sebe odprla in močno zaloputnila. Pa vendar ni bilo v tistem trenutku nikogar v bližini. Srhljivo. Nekdo nas ves čas opazuje.”

Jack je najprej seveda pomislil, da gre le za praktično šalo in da si ga je nekdo v gledališču gredo privoščil: “No, če je bilo tako, res ni bilo najbolj modro, da se kdo tako grdo ponorčuje iz možakarja mojih let.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri