Mrk bo usoden

"Kadarkoli nastopi sončni mrk, ljudje nekaj časa ostanemo brez energije. Tokrat pa mrk 1. avgusta sovpada še z Luninim mlajem, tako da bomo posledice te kombinacije čutili še pol leta," pravi vedeževalka Karin in nam te posledice tudi opiše.

1. 8. 2008

Ampak najprej Karin spregovori o lepih stvareh, ki jih bo prinesel mrk:

‘’Otroci, ki se bodo rodili ob mrku ali v prvih desetih dneh po njem, bodo odlični v stvareh, ki jih bodo počeli, vse bosta odlikovala izjemna inteligenca in nadarjenost.’’ Navsezadnje so tudi ženske energije, ki bodo za več mesecev zavladale po mrku, nekaj čisto dobrega, a le če smo nanje pripravljeni.

Prevare bodo razkrite

Poudarjene ženske energije v odnosih pomenijo veliko skrivnosti, zapletanja, neprijetne slutnje, na plan privrejo tudi prevare.

‘’Slutnje, da je v partnerskem odnosu še nekdo tretji, se bodo potrdile, v to se bo sumničavi običajno prepričal tudi na lastne oči,’’ pravi Karin. Po razkritju prevare svetuje optimističen pogled naprej in popoln pokop preteklosti.

Podobna situacija kot v partnerskih odnosih se bo pojavila tudi v nekaterih velikih podjetjih, ki še danes veljajo za izjemno uspešna. Zaradi šokantnih afer bo marsikdo ostal brez zapo­slitve, a zadeva ni tako preprosta, da bi kar obupali.

‘’Lahko si pomagamo edino tako, da z enim očesom ves čas oprezamo za drugo službo, da imamo pač nekaj na rezervi,’’ pravi vedeževalka.

Grožnja vode

Kot je tik pred Blanco na svoji spletni strani Karin svarila pred domačimi vodami, tako zdaj svari tudi pred tujimi. V prvih dneh po mrku odsvetuje vsa potovanja, ki so povezana z vodo. ‘’Ladijske zamude bodo še najmanj škodljive od vsega,’’ pove. Voda je že pokazala zobe na Kitajskem in menda se še ne bo umirila, grozljivo dejstvo pa je močno mokra jesen, ki jo lahko pričakujemo.

‘’Nenehna vlaga je idealna za razvoj infekcijskih bolezni, lahko se pojavi tudi kakšna, ki je pri nas še ni bilo, zato previdnost pri higieni in splošni telesni pri­pravljenosti še zdaleč ni odveč,’’ svari in za konec še doda, da večjih naravnih katastrof sicer ne vidi, srčno pa svetuje zavarovanje nepremičnin, saj se bo še mnogim v prihodnje bolj slabo pisalo.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri