Miley Cyrus - v Londonu sem videla duha

London je mesto, kje se na vsakem vogalu srečaš z bogato zgodovino tega lepega mesta. Zvezdnica Miley Cyrus pa se je tam srečala še z drugo, bolj temačno platjo - videla je namreč duha.

9. 5. 2013

20-letna pevka in igralka Miley Cyrus je med svojo evropsko turnejo, nasproti znamenite veleblagovnice Harrods v Londonu, zase in za svojo družino najela apartma, kjer pa so se hitro začele dogajati čudne in srhljive stvari. Med drugim je zvezdnica prepričana, da je videla duh mladega dečka.

''Bilo je resnično zastrašujoče,'' se dogodka spominja mlada zvezdnica. ''Nenehno sem imela grozljive, nore sanje in eno noč slišim svojo mlajšo sestro Noah, kako v kopalnici kriči. Ko sem priteka do nje, sem videla, da je opečena. Bila je vsa rdeča. Nekdo je, medtem ko se je prhala, preklopil pipo na vrelo vodo in to ni bila ona.''

''Mogoče sem nora, vendar sem že naslednjo noč v kopalnici videla majhnega dečka, ki je sedel na umivalniku in me gledal.''

Mama ji ni verjela

Zvezdnica razkriva, da je dogodek takoj opisala svoji mami, ki pa ji ni verjela in jo je celo oštela, ker je bila prepričana, da namerno straši svojo mlajšo sestrico.

Na srečo je zvezdnici na pomoč priskočila njena teta, ki je potrdila, da je tudi ona imela neprijetno izkušnjo. Med drugim je enkrat odšla iz stanovanja, ko pa se je vrnila, so bila vsa okna in vrata odprta na stežaj, čeprav medtem v stanovanju ni bilo nikogar.

''Tja ne grem nikoli več. Vsi smo videli ali doživeli neke čudne stvari, tudi Liam, ko je prišel na obisk. Bilo je tako srhljivo.''

Miley se je po kratkem bivanju v hiši, ki je nekoč bila pekarna, zaradi neprijetnega občutka, preselila v Soho hotel.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri