Mick Jagger verjame v nezemljane

Michael C. Luckman, avtor knjige o Rock'n Rollu in nezemljanih, je prepričan, da se je prvak Rolling Stonsov začel zanimati za nezemljane potem, ko je v šestdesetih letih doživel srečanje tretje vrste.

29. 4. 2007

Mick Jagger naj bi se z raziskovanjem pojavljanja NLP-jev ukvarjal več let, še trdi Luckman.

Leteča cigara

Leta 1968 se je Mick s svojim takratnim dekletom, pevko Marianne Faithful, odpravil kampirati v Glastonbury, kjer sta bila oba priča redkega videnja: bleščeče svetlečega se neznanega letečega objekta v obliki cigare.

Kmalu zatem je Mick na svojem britanskem posestvu dal namestiti tudi detektor za neznane leteče predmete, ki se je sprožil skoraj vsakič, ko je bil Mick zdoma. To je dokazovalo, da so v tistem okolišu prisotne zares močne elektromagnetične aktivnosti.

NLP nad občinstvom

Danes 63-letni pevec je videl NLP tudi leta 1969 nekje v Kaliforniji. Pojavil naj bi se kar nad občinstvom na enem od njegovih koncertov na turneji po ZDA.

Mick tudi ni edini član Rolling Stonesov, ki verjamejo v obstoj nezemljanov. Tudi kitarist Keith Richards naj bi priznal, da jih je že videl nekaj. Luckman pa v svoji knjigi trdi, da naj bi imel bližnje srečanje z nezemljani tudi John Lennon in to le leto pred svojo smrtjo.

Še več. Luckman trdi celo, da naj bi nezemljani podarili John Lennonu majhen metalni predmet v obliki jajca, ki ga je ta kasneje podaril znanemu psihiku Uri Gellerju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri