Michael Jackson še vedno buri duhove ;)

Že za časa življenja je bil Michael Jackson pogosto tarča neresničnih in pogosto naravnost bizarnih zgodb in zgodbic ...

7. 7. 2009

In na nek način ne preseneča dejstvo, da se najbolj neverjetne govorice napletajo tudi po njegovi smrti ...

A medtem, ko naj bi bil za mnoge njegove goreče oboževalce Elvis Presley še vedno živ in zdrav (le da umaknjen iz javnega življenja), pa naj bi Michael Jackson po novem kot duh obiskoval kraje, kjer je živel in celo strašil novinarje, ki ga za časa njegovega življenja niso pustili živeti v miru - in le kdo bi mu to zameril, če bi bilo temu res tako ;).

Se Michael še ni poslovil od Neverlanda?

Zadnje dni je namreč eden najbolj iskanih posnetkov na spletu domnevni duh Michaela Jakcsona, ki naj bi ga ujele CNN-ove kamere. Nenavadna silhueta se namreč pojavi v delčku posnetega materiala, ki so ga snemali na ranču Neverland v trenutku, ko je slavni Larry King intervjuval Michaelovega brata, Jermaina Jacksona.

V komentarjih pod prispevki o domnevnem prikazovanju nedavno preminulega superzvezdnika je seveda opaziti največ tistih, ki so mnenja, da gre za navadno fotomontažo, sledijo jim tisti, ki so prepričani, da gre zgolj za senco človeka (najverjetneje člana snemalne ekipe), najdejo pa se tudi takšni, ki jim posmrtno in možnost, da se Michael še potika naokoli po svojem preljubem Neverlandu, vendarle ni tako zelo tuja.

Še nekaj manj posrečenih potegavščin

A če je dotični posnetek resnično zanimiv, saj zaenkrat še nihče ni dovolj prepričljivo argumentiral svoje videnje nenavadnega pojava v prispevku, pa za naslednje posnetke, ki te dni prav tako zelo visoko kotirajo v iskalniku googla, tega prav zares ne moremo reči.

Sicer pa presodi sama!

Oglej si ti dve zares zelo zelo neposrečeni fotomontaži:

  • Nek boksarski entuziast pa naj bi duha Michaela Jacsona uzrl kar v posnetku slavnega boksarskega dvoboja med Georgom Foremanom in Muhammadom Alijem. Če si boš video ogledala, bodi pozorna na ‘bizarno pojavo’, ki se pojavi v ozadju - v trenutku 5:45). Naj pa vendarle omenimo, da je bil dotični posnetek (in če se ne motimo tudi ta nad njim) objavljen celo še za časa življenja Michaela Jacksona ... tako da, zdaj pa si res lahko le misliš svoje ;)

P.S.

Se strinjaš, da si - v primerjavi z njima - posnetek iz šova Larryja Kinga zasluži najmanj oskarja v video kategoriji 'Videl sem duha Michaela Jacksona' ;)

No, Larry King je medtem že takole demantiral ugibanja, da je na posnetku duh.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri