Manci napovedal solze

Vedeževalec Danijel Šmid – Danny je pred časom Manci Špik napovedal devetko. In ta se je uresničila.

10. 2. 2008

Takoj za napovedjo je Manca izžrebala številko 9, ki je pomenila, da bo nastopila kot deveta na letošnji Emi, in bila navdušena nad Dannyjevo napovedjo.

Toda Dannyjeva napoved se je na Mancino žalost uresničila še enkrat. Manca je tekmovanje za pesem Evrovizijie tudi končala na devetem mestu in bila razočarana. Dobesedno do solz.

Je profesionalec

Dannyja smo zato povprašali, kako je z njegovo napovedjo in kaj je dejansko videl.

“Videl sem številko 9, in to tako močno, da sem tudi vedel, da bo to končni rezultat Mancinega nastopa. Nisem pa ji želel tega povedati, saj se mi je zdelo, da morajo stvari vseeno teči svojo pot in da bi bilo Manco obremeniti s tem zelo neprofesionalno. Številka se je resnično pojavila v čisto vseh primerih,” pravi vedeževalec, ki Manco vidi kot veliko slovensko glasbeno zvezdnico.

Je kriva pesem?

“Če bi imela Manca drugačno pesem, bi se gledalci odločili drugače, je pa ogromno vložila v svoj nastop in ga izpeljala profesionalno, kar ji bo dalo zalet za nadaljevanje njenega dela,” je še prepričan Danny, ki še vedno zatrjuje, da bo letos Manca dosegla še zelo veliko in da je to njeno leto.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri