Luka Dončić in Anamaria Goltes: V 2022 ju čaka naraščaj (pravijo tisti, ki jim ta hip najbolj zaupamo)

Jasnovidci so ujeli 'vajb', kakšne bodo najpomembnejše (estradne) novičke novega leta.

Luka Dončić in Anamaria Goltes: V 2022 ju čaka naraščaj (pravijo tisti, ki jim ta hip najbolj zaupamo) (foto: Luka Svetlic, Profimedia) Luka Svetlic, Profimedia
1. 1. 2022

Mi že vemo za vso estradno dramo, ki se bo zgodila v 2022, in tu je, da jo pred vsemi izveš tudi sama!

Melani Mekicar bo v letu 2022 še bolj pogumna, drzna in uspešna. Planetarni vrtiljak jo bo v drugi polovici leta presenetil z veliko spremembo, ki ji lahko vse skupaj postavi na glavo ter jo postavi pred konkretno dejstvo. Utrdila bo določene povezave in se soočila z nasprotnimi stranmi na diplomatski način. Še vedno pa bo zelo sproščena in navihana.

Luka Dončič in Anamaria Goltes imata pred sabo leto, v katerem se bosta ukvarjala s poglobitvijo odnosa. Luka bo še bolj nežen, Ana Marija pa zelo strastna. Jupiter ju usmerja k želji po naraščaju, ki pa bo naletela na manjša nihanja. Njune odločitve bodo bolj intenzivne proti koncu leta 2022, ko se bo njuna energija uskladila.

Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi lahko v letu 2022 pričakujeta srečne okoliščine, vendar se bosta morala naučiti prilagajati drug drugemu. Skupno življenje pod isto streho jima prinaša vzpone in padce, vendar lahko iskrena ljubezen premaga vse morebitne tegobe in nesporazume. Ninino ljubosumje lahko zaneti kakšen nov konflikt, saj bo Ambrož pričakoval več njenega zaupanja.

Gregor Čeglaj se bo v 2022 nekoliko umaknil od glavnega dogajanja in poiskal stik sam s seboj. Prihajajo priložnosti, ki bi ga lahko popeljale daleč vstran, vendar se bo težko odločil za kakšno večjo spremembo. Hrepenenje po ljubezenskem razmerju se mu lahko do konca leta razvije v prijetno zvezo s popolno neznanko. Nadzorovati pa bo moral ovnov pretirani ponos.

Franka Bajca čaka najboljše leto njegovega življenja, v katerem mu lahko na področju kariere uspe uresničiti svoje sanje. Nekaj preizkušenj se mu bo pojavilo na področju čustev, najpomembnejše pa je, da ga ne premami samo lep videz, pogledati bo moral tudi pod površje, saj bo le tako lahko našel pravo srečo in zadovoljstvo.

Lea Sirk bo uživala v umirjenem življenju ter se posvetila predvsem družini. Biti opažena in objavljena ji ne bo več tako ustrezalo, zato se lahko za nekaj časa umakne v svoj svet, poln ljubezni in prijetnega prepletanja družinskih vezi. Izkusila bo pravo srečo na osebnem področju in nekaj nestabilnosti na področju kariere. Ampak Lea je devica, ki se nikoli ne preda!

Carmen Osovnikar bo ujela Jupitrovo energijo in postala na kariernem področju še bolj uspešna in iskana. Področje ljubezni bo skozi leto turbulentno, v njeno življenje prihaja nov moški, ki pa ne bo ravno takšen, kot bo deloval na začetku. Razočarane misli bo s trdo voljo pretvorila v koristne korake, ki še povečujejo njeno samozavest in jo vodijo v višave.

Milijon zahval tokrat izrekamo ekipi Horoskopi.si - to so ljudje, ki jim v tem trenutku daleč najbolj zaupamo - da so samo za nas razkrili astro napoved o najbolj priljubljenih slovenskih zvezdnikih.

Besedilo: Horoskopi.si,

fotografije: Luka Svetlic, Profimedia