Ljubezenski urok

V nadaljevanju si preberi najbolj enostaven ljubezenski urok, ki ga z lahkoto uspešno opravijo tudi Wicca začetnice. Urok bo najmočnejši, če ga boš opravila v petek, najbolj učinkovit pa naj bi bil opravljen na polno luno.

Ljubezenski urok (foto: shutterstock) shutterstock
15. 5. 2014

Sledi navodilom ...

Vzameš papir in z nalivnim peresom (zaradi nekaj malega drame lahko tudi gosje pero in staro dobro tinto) zapišeš vse kvalitete, ki bi jih želela najti v ljubimcu, ki ti ga bo univerzum poslal na pot.

Zapisano poškropi z nekaj malega kapljic svojega najljubšega parfuma.

Zapis zloži in vstavi v ovojnico.

V roke nato vzemi liste vrtnic in jih podrži v svoji DESNI roki. Medtem, ko v desni dlani stiskaš rožne liste, si zamisli (vizualiziraj) samo sebe srečno in zaljubljeno. Ko ti uspe, zadrži sliko v svojem umu in odloži liste vrtnic k svojemu dišečemu pisemcu v ovojnico in jo zalepi.

Urok zaključi s poljubom. Svoje ustnice namaži z modno rdečo šminko in prilepi sočen poljub kamorkoli na ovojnico.

Ovojnico z dragoceno vsebino spravi nekam na varno in je nikoli več ne odpiraj, sicer bi lahko uničila svoj urok!

P.S. v pismu ne opisuj lastnosti točno določene osebe, saj ta urok ni mišljen tako, da bi deloval na konkretno osebo! Zaupaj univerzumu, da ve, kaj je dobro zate in kdo je v resnici pravi zate!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri