Leto 2014 je leto resnice!

Če je bilo leto 2013 po numerologiji leto čustev, srca in predvsem zelo intenzivno obdobje na področju medsebojnih odnosov na vseh področjih, naj bi za leto 2014 veljalo, da bo pod vplivom karmičnega dolga.

11. 1. 2014

Numerologinja LiLi SoRuM je za revijo Lisa, mi pa jo v bistvenih točkah v nadaljevanju povzemamo, povedala za leto 2014 naslednje:

  • "Umirili se bomo in se emocionalno odmaknili. Potrebovali bomo nekoliko več miru, tišine in časa zase. Po prvih treh mesecih leta se bo ponovno prebudila radovednost in lažje se bomo učili. Poudarila bi, da bo leto 2014 leto šole življenja, in ne klasične akademske izobrazbe. Ozrli se bomo v sebe. Življenje diha, raste, se razvija in prav je, da sami sebe opazujemo, analiziramo in vedno znova spoznavamo. Naj ne bo naša pozornost usmerjena le v okolico in naše najdražje. Leto 2013 pod vplivom števila 6 nas je učilo ljubezni do sebe – jo gojimo? Prevzemanje odgovornosti in vztrajanje bosta pomembni lekciji. Obenem se bomo učili dojemati življenje kot spontan pretok energije. Tok življenja je nepredvidljiv. Mi pa smo tisti, ki spremembe sprejmemo pozitivno ali negativno. Bodimo odprti in predvsem naravnani na 'nasmeh'. Ne otepajmo se nečesa novega samo zato, ker je novo. In ne bežimo pred nepoznanim ..."

Numerološki ključi za 2014

Število 14/5 simbolizira tudi neodgovoren užitek, zato na tem mestu morda velja tudi dobronameren nasvet naj bomo odrasli v svojih izbirah in naj ne bežimo pred težkimi odločitvami, kajti življenje nam z njimi v tem letu ne bo prizaneslo.

Leto 2014 je leto 7, ki nosi vplive tehtanja, analiziranja in preučevanja. Simbolizira korektnost, integriteto in pravičnost. Mi sami smo odgovorni za lastno srečo, a kljub temu ne bodimo razlog za tujo nesrečo. Leto 2014 je pred nami kot nepopisan list papirja. Zaključili ga bomo veliko modrejši kot na začetku leta. Pred nami je čas odstiranja tančic. Meglice se bodo razpihnile in stali bomo v svoji esenci pred svetom. Razgaljeni.

Skratka, pripravimo se na leto resnice, ki bo rezalo tudi tam, do koder zdaj pravičnost ni segla ;)