Najbolj seksi astrološka napoved za leto 2014

Ko boš v letu 2014 posegala po zvezdah, naj te spremlja cosmo horoskop, ki razkriva vse tiste male skrivnosti za nadzemeljske uspehe. Kako se bo razpletlo s fantom, ki ga nikakor ne moreš proučiti? Že veš, kako lahko izkoristiš svoje adute ali pa nadgradiš svoj videz? Oglej si najbolj svežo napoved in se pripravi na nepozabno leto.

1. 1. 2014

Zemeljska znamenja

Bik, devica, kozorog

Si praktična, zvesta in potrpežljiva. Čeprav potrebuješ nekaj trenutkov, da te stvar začne zanimati, pa se nečemu (ali nekomu), ki te navduši, popolnoma posvetiš. Uživaš v preprostih in majhnih stvareh, rada si v naravi ter prisegaš na okusno hrano in pijačo. Od fanta pričakuješ, da je preudaren, najbolj pa te pritegnejo takšni, ki so pripravljeni s tabo uživati v tvojih hobijih. Paziš, kaj daš vase in nase, ter imaš na splošno visoke standarde in prefinjen okus za stvari. Najbolj seksi se počutiš v nevtralnih barvah in luksuznih materialih, kot sta svila in kašmir.

Najboljša naveza:

  • Zemeljska in vodna znamenja.

Preberi še letni horoskop za tvoje (in njegovo) znamenje za leto 2014:

Vodna znamenja

Rak, škorpijon, ribi

Si zelo intuitivna in sploh prava romantična duša. Tvoja strast sta glasba in umetnost, vedno si na voljo ljudem, ki potrebujejo pomoč, tudi prijateljem z veseljem posvečaš svoj čas. Privlačijo te strastni fantje, ki v tebi vedno prebudijo prvinskost. Kadar se z nekom na čustveni ravni povežeš, ga po navadi ne spustiš iz svojega življenja. Tvoj stil je za marsikoga malce nenavaden, sicer pa zelo spremenljiv. Včasih si najraje v ležernih oblačilih, spet drugič presenetiš z videzom prave dive.

Najboljša naveza:

  • Vodna in zemeljska znamenja.

Preberi še letni horoskop za tvoje (in njegovo) znamenje za leto 2014:

Zračna znamenja

Dvojčka, tehtnica, vodnar

Si čisto pravi firbec, sicer pa družabna in spretna pri večini stvari. Zaradi tvoje strasti do vedno novih znanj te zanima nešteto različnih področij. V razmerju staviš na pametne fante, dolgi intelektualni pogovori pa v tebi podžgejo strast. Vedno si pripravljena odkrito govoriti o svojih občutkih, s tem pa z večino ljudmi tudi gradiš intimen odnos. Imaš odličen občutek za estetiko, zato sta tvoja omara in dom vedno polna navdihujočih stvari.

Najboljša naveza:

  • Zračna in ognjena znamenja

Preberi še letni horoskop za tvoje (in njegovo) znamenje za leto 2014:

Ognjena znamenja

Oven, lev, strelec

Najbolj si srečna, če lahko uživaš v dobri družbi. Si zelo odprta, avanturistična in vedno pripravljena na spoznavanje novih ljudi. Nepričakovane situacije izpelješ brez težav in si po naravi večni optimist. Prijatelji in ljubimci, ki so tako kot ti ekstrovertirani, znajo v tebi prebuditi najboljše lastnosti. Si vedno en korak pred modnimi trendi, najbolje pa se počutiš v močnih barvah in športnem stilu oblačil, saj zaradi tvojega aktivnega življenja ni prostora za kaj, kar bi te oviralo ali utesnjevalo.

Najboljša naveza:

  • Ognjena in zračna znamenja.

Preberi še letni horoskop za tvoje (in njegovo) znamenje za leto 2014:

Srečno v 2014 :)