Klub Prešernove zdravljice vabi na prav poseben družabni večer

Vabljena si v Klub Prešernove zdravljice v četrtek, 27. oktobra, kjer boš med drugim razmislila o naslednji modri misli: "Zelo dobesedno je življenje čas med prvim in zadnjim dihom, dihanje pa je obenem tudi človekova mera večnosti in okvir njegove minljivosti."

Klub Prešernove zdravljice vabi na prav poseben družabni večer (foto: promocijsko, lasten arhiv, shutterstock) promocijsko, lasten arhiv, shutterstock
25. 10. 2011

Vabljena si torej na zanimiv družabni večer v četrtek, 27. 10. ob 18. uri, v Klub Prešerne zdravljice, Župančičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

Gosta večera bosta:

  • Peter Amaletti s predavanjem in predstavitvijo knjige Negovanje diha,
  • in Mateja Papež - maserka, bioterapevtka in zdraviteljica ponovne povezave s predstavitvijo in praktičnim prikazom Odmaševanja ušes s tulci oz. svečkami.

 

Se ti to s čiščenje ušes s tulci sliši hecno?

Beri dalje, morda te prepričamo v nasprotno ;)

Si vedela, da čiščenje ušes z vatiranimi palčkami povzroči večje mašitve sluhovodov? Prepusti se raje profesionalcem in naj ti ušesa očistijo brez bolečin vso strupeno snov, ki se nabira v glavi. S preprostim pripomočkom ušesnega tulca ali sveče je namreč mogoče uspešno odstraniti ušesne čepe ali zamaške, ki povzročajo občutek teže v glavi, šumenje, vnetje sinusov in tudi pogoste prehlade.

Negovanje diha s Petrom Amaliettijem

'Dih je mati. In v dihu biva duh.' Lao Ce

... če bi ljudje vedeli, da imajo v življenju na voljo omejeno število vdihov, bi se marljivo naučili dihati zelo počasi.

Knjiga nam odstira praktična navodila, ki učinkujejo na treh ravneh:

  • Dihalna terapija - učinkovita metoda samoozdravljenja.
  • Negovanje diha – pot k duševnemu miru, zbranosti, uspehu in dolgoživosti.
  • Popolno naravno trebušno dihanje – temelj posameznikove duhovne rasti.


Peter Amalietti (1955) je pisatelj, skladatelj, glasbenik, prevajalec, predavatelj, založnik in dipl. sociolog. Objavljena avtorska dela: Yuletova anabaza, Zgodbe o jazzu, Hamzin cvet, Uganke, Satanova hostija, Perpetuum Mobile, Temelji jazzovske improvizacije, Tkalci duha, Boben nesmrtnosti, Na zdravje, Med ničem in večnostjo, Mojstri ob kaminu, Indijski patriarhi, Slačilnica zgodovine, Oje in vesolje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri