Klub osebne rasti z Nadine Radesky

″Najbolj enostavno na svetu je biti to, kar si - Najtežje na svetu je biti tisto, kar drugi hočejo, da bi bil. Ne dovoli nikomur, da te spravi v tak položaj.″

17. 2. 2012

Vabljena si na redni mesečni klub z Nadine Radesky, kjer se boste pogovarjali o osebni rasti, vrednotah, življenjskih težavah, poklicih, poslanstvu, energijah, zdravljenju, radosti, karmi ...

Naslednji klub osebne rasti bo:

  • v petek 24. 2. ob 18h v prostorih Centra novih dimenzij Oaze (na Tržaški 2 v Ljubljani). Tema tokratnega kluba je Bodi to kar si!

Bolj natančen urnik si oglej v mesečnem programu Oaze (in na fb Oaza), v Nadinin mesečni klub pa se lahko prijaviš prek spletnega naslova prijava@oaza-klub.si ali na telefon 040 345 999. Izmenjava: 10€!

Bodi to, kar si!

Nadine Radesky piše:

"Imamo dve življenji – eno s katerim se rodimo in eno, ki ga ustvarimo.

Da presežemo že naučeno iz otroštva, je dobro sprva prepoznati vzorce in prepričanja, jih ozavestiti iz področja nezavednega, saj se običajno ponavljajo iz generacije v generacijo.

Ko prevzamemo odgovornost za svoje življenje, smo pripravljeni stopiti na Pot, da naredimo spremembe v našem življenju.

Če želimo spremeniti to, kar se dogaja okoli nas, moramo spremeniti to, kar se dogaja v nas. Zaradi težkih občutij in neprijetnih izkušenj in stvari, ki si jih ne želimo in se nam dogajajo, potem občutke potlačimo. Vendar se je dobro zavedati, da ko zapremo vrata bolečini, zapremo vrata tudi ugodju oz.obilju. Bolečina je nekaj, kar nas veže na določeno zgodbo, ki se je zgodila nepričakovano ali prehitro in sami se nismo znali odzvati, da nam bi bilo ugodno in da bi se povezali z drugimi. Pogosto se zgodi, da ostanemo prizadeti ter prekinemo stik z drugimi, kar nas kasneje boli, saj smo bitja ljubezni in odnosov. Biti celosten v svojem telesu je ogledalo tega, koliko nam uspe biti zadovoljni in mirni s seboj in kolikor nam uspe biti zadovoljni z drugimi. Zatorej je pomembno ohranjanje ravnovesja in se naučiti hoditi po sredini ter s prepoznanjem, koliko je to povezano z lastno vrednostjo, živimo bolj kakovostno in kvalitetno življenje.
Prepoznamo, da lahko pridobi moč svoje čutenje, ki se odraža tudi v telesu.

S tem si damo priložnost, da smo sposobni pustiti za seboj staro in se tako podamo na Pot, kjer z notranjo zavestjo tega, da smo le-tega tudi vredni. Se zavemo, da imamo zmožnost narediti korake, da ustvarimo spremembe v našem življenju na področju zavedanja lastne vrednost."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri