Kaj je po HOROSKOPU tvoj dragi? Preveri in ugotovi, KAKO ti bo zlomil srce

Načinov, kako ljudje razočaramo ali razžalostimo druge je neskončno, pogosto pa so povezani prav z našo osebnostjo. 

Kaj je po HOROSKOPU tvoj dragi? Preveri in ugotovi, KAKO ti bo zlomil srce (foto: Nick Onken) Nick Onken
20. 4. 2019

Oven (21. marec - 19. april)

Ovni dolgoročno težko ostanejo navezani in zvesti. V svoje življenje druge sprva spustijo z odprtimi rokami in jim nudijo veliko pozornosti, a samo vprašanje je časa, kdaj se bodo začeli dolgočasiti in iskati nekaj novega. Zaradi kratkotrajne pozornosti zato veljajo za prave lomilce srca.

Bik (20. april - 21. maj)

Biki so zaprta knjiga in zelo redko pustijo drugim, da pokukajo vanjo. Ko dobijo občutek, da jih ljudje začnejo bolje spoznavati, se pogosto spet popolnoma zaprejo, včasih celo odrežejo ljudi iz svojega življenja. 

Dvojček (22. maj - 21. junij)

Nekonsistentno in spremenljivo razpoloženje dvojčkov je za njihove potencialne partnerje lahko srce parajoče. Danes so izjemno nežni in zabavni, že naslednji dan pa lahko postanejo hladni in popolnoma drugačni. Ne znajo namreč vzpostaviti neke stabilnosti, kako naj se v razmerju obnašajo.

Rak (22. junij - 22. julij)

Raki so izjemno pozorni na vse, kar jim drugi rečejo ali svetujejo. Če na primer prijatelji ali družina namenijo negativen komentar proti njihovemu partnerju, se lahko zgodi, da bodo v odnos enostavno prenehali vlagati.

Lev (23. julij - 22. avgust)

Levi hočejo in potrebujejo pozornost. V odnosu je to lahko težavno, saj večkrat pozabijo, da jo potrebujejo tudi njihovi partnerji, in svoje potrebe egoistično postavljajo na prvo mesto.

Devica (23. avgust - 22. september)

Device so lomilci srca zaradi njihove neodločnosti. Veliko analizirajo in premišljujejo, celo do te točke, da ne vedo več, kaj naj naredijo z razmerjem. Partnerja to razočara, saj lahko dobi občutek, da mu devica v odnosu ne sledi.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Njihova mogočna osebnost močno privlači ljudi, zato tehtnice vsi obožujejo. V razmerjih imajo veliko možnosti, zato se lahko zgodi, eksperimentirajo z ljudmi in jih v tem procesu razočarajo.

Škorpijon (23. oktober - 22. november)

Škorpijoni veljajo za najbolj pošteno in odkrito znamenje. Stvari ne zavijajo v celofan ali jih olepšujejo, delujejo zelo razumno. Posebej pri razhodih lahko izpadejo kruti, saj povejo točno, kar si mislijo in čutijo, kar je lahko zelo boleče.

Strelec (23. november - 21. december)

Zelo realističnim strelcem sta v življenju na prvem mestu služba in kariera. Finančna varnost je pri njih na lestvici prioritet pred ljubezenskim razmerjem, zato se strelčev partner lahko večkrat počuti zapostavljenega.

Kozorog (22. december - 21. januar)

Slaba lastnost kozorogov je, da so zelo neprilagodljivi in se ne glede na vse držijo lastnega načrta. Lomilci src so predvsem zato, ker ne pomislijo, da nekateri morda ne morajo slediti njihovemu zastavljenemu načrtu.

Vodnar (22. januar - 18. februar)

Izjemno pametni vodnarji v življenju iščejo nekoga, ki se bo skladal z njihovo inteligenco. Ne marajo kramljanja, ampak si želijo dolgih intelektualnih pogovorov. S to inteligenco razočarajo partnerje, saj v odnosu lahko dobijo občutek, da vodnarjem v mišljenju ne morejo. 

Ribi (19. februar - 20. marec)

Ribe so ustvarjalci, ki ljubijo umetnost in ljudi, ki občudujejo njihovo delo. Kot nadarjeni umetniki hrepenijo po briljantnosti in če partnerji tega ne znajo ceniti, ga bodo iz svojega življenja brez pomislekov odrezali. 

Vir: Govori.se

Fotografije: Nick Onken

Preberi še: Awwww! Že poznaš slovenski video, ki ima na Youtube več kot 35 milijonov ogledov?

Priporočamo tudi: O-o! Meghan Markle in princ Harry sta podala uradno izjavo o njunem prvorojencu