Jutri prihaja ROŽNATA polna luna in na ta 4 znamenja bo naaaajbolj vplivala (pozor, presenetljivi preobrati)

Preveri, če tudi ti spadaš med znamenja, ki bi morala biti ob polni luni 16.4. najbolj pozorna. 

Jutri prihaja ROŽNATA polna luna in na ta 4 znamenja bo naaaajbolj vplivala (pozor, presenetljivi preobrati) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2022

Ko se na nebu z vsakim dnem bolj polni luna, lahko začutiš v sebi napetosti, intenzivna čustva ipd. Ko napetost postane velika, se poveča tudi tvoja želja po osvoboditvi.

Tokratna polna luna prinaša nenadne in presenetljive preobrate. Ko luna doseže svoje najbolj okroglo stanje, se iz nje izlijejo čustva, ki ti napolnijo srce z željami...

Poglejmo si, katera znamenja lahko doživijo določene vrhunec v času te polne lune.

16. aprila bo rožnata luna, ki pravzaprav ni rožnata, v znamenju uravnotežene, lepe in romantične Tehtnice. Luna ne bo rožnate barve, ta poimenovanja izvirajo iz poimenovanj ameriških staroselcev. Rožnata se imenuje po barvi cvetov rožnate plamenke (divjega floksa), ki zacveti prav v tem času.

Te morda zanima tudi:

Tehtnica pa je kardinalno zračno znamenje znano po povezanosti s pravičnostjo in harmonijo, ki te spodbuja, da popraviš svoje krivice, poravnaš račune in razkriješ resnico. Vendar ne pozabimo, da temu horoskopskemu znamenju vlada Venera – planet ljubezni, romantike in prijateljstva – ki te opominja, da uživaš v partnerskih odnosih, ki igrajo pomembno vlogo v tvojem življenju.

Tehtnica je znamenje, ki sedi nasproti Ovna, in medtem ko Oven vlada nad "jaz", Tehtnica vlada nad "midva". Zato naj ti ta polna luna pokaže, kako krmariti po skrivnostnem plesu med dvema partnerjema.

Ta polna luna bi lahko res dvignila močna čustva, saj bo tvorila kvadrat s Plutonom – planetom ustvarjanja in uničenja. Pluton je planet, ki gre v globine in tam išče po najtemnejših rovih, da bi našel resnico.

Vse to bodo najbolj občutili...

OVNI

Opazujete, kako se v vaših odnosih odvija poseben premik? Preglejte svoje odnose in njihovo stanje ob tej polni luni. Pravzaprav boste morda ugotovili, da vaš odnos dosega veliko prelomnico. Ne glede na to, ali praznujete mejnik z nekom, ki ga imate radi, ali se zavedate, da se mora dinamika vašega odnosa spremeniti, se sedaj učite, kako postati boljši partner in kako izbrati boljšo družbo zase.

RAKI

Ugotovili boste, kaj je tisto, kar vaše srce res potrebuje. Ta polna luna osvetljuje vaše najgloblje potrebe, saj se dogaja v vaši četrti hiši družinskih zadev in odnosa z mamo. Pripravite se na posebna razkritja v zvezi z vašimi potrebami po varnosti. Zaslužite se počutiti ljubljene in razumljene v prostoru, ki mu pravite dom.

TEHTNICE

Polna luna se bo nahajala v vašem znamenju, zato lahko na vas močno vpliva. Postajate nova oseba, zato objemite novo sebe. Niste ista oseba, kot ste bili v preteklosti in ta polna luna bi to lahko dokazala. Spoznajte, kdo ste – izven svojih odnosov – ker ste svoja oseba. Čas je, da naredite drzen korak, ki odraža, koliko ste zrasli. Tako daleč ste že prišli. 

KOZOROGI

Pripravite se na močno karierno potezo. Ta polna luna vam lahko razkrije nekaj pomembnih informacij. Navsezadnje se ta polna luna odvija v vaši 10. hiši službe, poklica, ugleda in očeta, kar vas spodbuja, da date vse od sebe in svetu pokažete, iz česa ste narejeni. Ta polna luna povzroča tudi spremembo v vaši karieri, zato sprejmite vse, kar vas motivira in navdihuje, da greste za svojim sanjam.

prirejeno po: elitedaily.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia