Joshua ni prenesel energij trpljenja

Joshua Jackson, zvezdnik televizijske serije ‘The Dawson’s Creek’, je pred kratkim razkril eno najbolj srhljivih izkušenj iz svojih najstniških let.

13. 5. 2008

Trenutno se igralec mudi na snemanju grozljivke ‘Shutter’ – film govori o prikazni, ki se najprej pojavi na fotografiji mladoporočencev, potem pa ju prične neusmiljeno preganjati ...

Očitno pa je snemanje v Joshui zbudilo tudi že pozabljene spomine.

Čutil trpljenje že mrtvih

“Star sem bil 13 let, ko sem šel s starši v nek muzej v Dublinu,” je povedal Joshua.

“Ne morem se spomniti imena muzeja, ampak takoj ko sem vstopil v stavbo, sem rekel mami, da mi ta prostor ni všeč in da nočem biti več tam. Potem sem v stavbi zdržal le pet minut, preden sem dobesedno ušel iz njega. Nekaj je bilo zelo zelo narobe s tisto stavbo. Kasneje sem izvedel, da je bila v stavbi muzeja nekoč bolnišnica za žrtve bojnih strupov.”

... Joshua je očitno začutil nakopičeno energijo trpljenja, bolečine in smrtnega strahu nekdanjih pacientov te bolnišnice.

Sence preteklosti

Danes 29-letnega Joshuo pa bolj kot ta dogodek preganjajo neprijetni spomini na povsem običajne dogodke iz njegovega življenja:

“Moram priznati, da sicer še nisem doživel fizične manifestacije nadnaravnega ali česa paranormalnega. Če pa se pogovarjamo tudi o nemetafizičnih ravneh obstoja, me gotovo še bolj kot omenjeni dogodek preganjajo nekatere dejanske neumnosti, ki sem jih storil v preteklosti.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri