Joga kot čudežno zdravilo

Na svetu je veliko bolečin, ki se jih da pozdraviti tudi s preprostimi jogijskimi in učinkovitimi duhovnimi metodami.

Joga kot čudežno zdravilo (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2014

Namen joge je doseči nadzor nad svojim telesom in umom ter se združiti z neskončno duhovno energijo. Da bi ozdravili bolezen, moramo delati na različnih ravneh našega obstoja. Nekatere bolezni lahko zdravimo z jogijskimi vajami in asanami oz. položaji. Ti niso zgolj fizična vadba, temveč zahtevajo celostno sodelovanje človekovega uma. Na fizični ravni jogijske vaje in položaji delujejo tudi na nadije (krvne žile, živce in limfo) in ti pomagajo prerazporediti notranjo telesno ureditev. Jogijske vaje in asane izboljšajo prekrvavitev, odpravijo blokade in izboljšajo proces zdravljenja.

Vabilo na seminar o koristih joge!

Seminar o jogi, na katerega te ob tej priliki vabimo, bo namenjen težavam s hrbtom, z bolečinami v kolenih, išiasom, astmo, težavami, povezanimi s pljuči in dihanjem, ter prekomerno težo.

Kdaj in kje? BARABUK – kavarna in knjigarna, Rimska 23, Ljubljana, 25. 11. 2014 ob 19:30. Vstopnina 5 € v predprodaji do 22. 11. 2014. Info na tel.: 040 656 939, 031 755 554.

Udeležiš se lahko:

  • večernega predavanja: ena ura z nekaj nazornimi prikazi iz prakse
  • ali enodnevnega seminarja oz. popoldanske delavnice (6 ur z odmorom): prikazi obravnave specifičnih težav in učenje pranajame oziroma dihalnih tehnik za zdravljenje.

Več informacij o seminarju in drugih sorodnih dogodkih pa na spletni povezavi Starodavne modrosti z dr. Vinod Verma