Jessico Albo napadel duh

Jessica Alba je prepričana, da jo je pri njenih 17 letih napadel duh in jo tako prestrašil, da se ni hotela več zadrževati v hiši svojih staršev.

6. 2. 2008

Jessica se spominja: “Ne vem, kaj je bilo. Na sebi sem naenkrat začutila močan pritisk, tako da nisem mogla vstati niti kričati, nisem mogla govoriti ali praktično storiti karkoli.”

Strašilo je

... potem ji je v nekem trenutku le uspelo, da je iz sebe izpustila krik in nato stekla v sobo staršov. Po tem dogodku v hiši svojih staršev ni hotela več spati.

“Nekaj čudnega se je dogajalo v hiši mojih staršev in še danes ne vem, za kaj je sploh šlo. Tega si ne znam razložiti. So pa po tem dogodku starši hišo blagoslovili, zažgali preprogo in še nekaj starih predmetov iz hiše ...”

Blagoslovi

Tudi Jessica sama je danes v blagoslovljenem stanju. Pričakuje namreč otroka s svojim zaročencem Cash Warrenom.

Noseča Jessica priznava, da je zaradi hormonskih sprememb v njenem telesu čustveno bolj občutljiva. Zato ni čudnega, če je Casha doslej že dvakrat vrgla iz hiše:

“Že majhne stvari me tako zelo razjezijo. Cash me zato včasih vpraša: ‘Si prepričana, da si le noseča? Ker upam, da se tako noro obnašaš le zato, ker si noseča.’ No, potem se na koncu objameva in je spet mnenja, da ‘Noseča si pač, kaj moremo!’”