Jasnovidne napovedi: In časopisni naslovi v letu 2012 bodo ...

Na spletu kar mrgoli zanimivih napovedi vedeževalcev, jasnovidcev, psihikov ... katera od številnih napovedi se bo izkazala za najbolj resnično, pa bo seveda pokazal čas.

Jasnovidne napovedi: In časopisni naslovi v letu 2012 bodo ... (foto: shutterstock) shutterstock
25. 12. 2011

Ena od tovrstnih bolj zanimivih spletnih strani je portal World Psychic, ki ga ureja LaMont Hamilton, samodeklariran psihik in empat.

Američan LaMont Hamilton ali Monte, kot ga kličejo prijatelji, naj bi se svojih paranormalnih sposobnosti zavedal že od svojega osmega leta starosti, z angeli in vodniki pa naj bi delal vsega skupaj že več kot trideset let. Je tudi posvečen duhovnik, mojster reikija, registriran hipnoterapevt ...

Kot empat in psihik pa Monte bližajočo se prihodnost, zanimivo, vidi v obliki časopisnih (in verjetno tudi spletnih) naslovov:

"V nasprotju z Nostradamusom, ki je svoje napovedi pisal v zagonetnih verzih, se moje vizije in predikcije navezujejo na to, kar bomo vsi skupaj najverjetneje videli ali brali v poročilih medijev. Takšnega načina si nisem izbral sam. Tako se mi pač prihodnost sama od sebe razkriva."

In kar te bo verjetno najbolj zanimalo ta trenutek, pa je seveda, kaj je Monte napovedal za leto 2012 - in mimogrede, na njegovem portalu so dostopne tudi že nekatere napovedi za leto 2013, kar daje slutiti, da na 'usodni datum 21. 12. 2012 Monte nikakor ne vidi konca naše civilizacije:

"Prejel sem veliko vprašanj na temo prihajajočih mističnih dogodkov v letu 2012, a naj povem, da v prihodnosti ne vidim kataklizme, ki bi v enem samem dnevu z obličja zemlje izbrisala večino ljudi."

In če ne vidi dejanskega konca sveta, čeravno pravi, da bodo mediji v letu 2012 še kako polni katastrofičnih scenarijev in dramatičnih naslovov, kaj vendarle vidi?

"Vidim velike in pomembne politične spremembe v svetu, še posebno na Kitajskem, v Rusiji in Severni & Južni Koreji, v naslednjih dvanajstih mesecih."

Več o tem si lahko prebereš kar na Montejevem portalu, kjer se boš na lastne oči lahko prepričala, da svoje jasnovidne napovedi (ko te dobijo svoj odmev v resničnem svetu) promptno opremlja z naslovi novic iz časopisov in s spletnih novičarskih portalov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri