Jasna Kuljaj ima jasnovidne prebliske

Jasna Kuljaj verjame, da obstajajo ljudje, ki imajo dar občutiti in zaznati tudi tisto, kar običajnim ljudem sicer ni dano.

20. 11. 2013

Jasna Kuljaj naj bi po navedbah revije Nova posodila svoj obraz, glas in stas oglasom za vedeževanje, pri čemer je za omenjeno revijo priznala, da osebno verjame v nadnaravne moči. Še več. Nekaj malega jih premore celo sama:

  • "Verjamem v moč intuicije, ki jo imajo eni bolj, drugi manj razvito. Sama sem nekje vmes. Ne vem, ali je prirojeno ali sem se po letih dela z ljudmi tega priučila, ampak človeka samo pogledam in dokaj dobro zaznam, v kakšnem čustvenem stanju je. Hitro ugotovim, ali koga kaj muči, ali mi je naklonjen, ali je nemiren, ali ima kaj za bregom. To se razbere z obraza, telesnih kretenj in energije, ki jo oseba oddaja. V Beogradu sem si kupila obesek, na katerem piše, da je namenjen blokadi negativnih energij in 'krepitvi intuicije'. Moram priznati, da sem z obeskom v roki pravilno napovedala, kakšno ime si bo izbral novi papež in tudi kakšno ime bosta za svojega prvorojenca izbrala William in Kate,« je Jasna s svojo jasnovidnostjo še presenetila novinarko revije Nova.

Več o tem tudi v prispevku Jasna Kuljaj: novi vedeževalski obraz

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri