Izkušnja, ki je spremenila Liama Gallagherja

Pevec skupine Oasis, Liam Gallagher, je novinarjem zaupal, da se je za glasbo The Beatles začel zanimati kot najstik, a šele potem, ko je doživel spontano izventelesno izkušnjo.

27. 11. 2007

35-letni zvezdnik je povedal, da je bil prav nemogoč in divji otrok, potem pa ga je pri 15tih letih nenavadna izkušnja povsem spremenila. Kmalu zatem so ga začeli zanimati tudi klasični rock’n’roll albumi.

Teleportacija v polsnu

“Doživel sem izventelesno izkušnjo. Star sem bil okoli 15 let. Sredi noči sem moral na stranišče, a še preden sem vstal in dejansko odšel do kopalnice, sem se že buden zavedel, da sem se - ‘nekako breztelesno’ - že znašel (in videl) tam. In čeprav sem se dobro počutil, sem razmišljal le: ‘Nočem biti tako tukaj! Hočem biti jaz in tam spodaj!’”

Notranja preobrazba

“Po tistem se je nekaj v meni spremenilo. Nekaj, kar se je kmalu poznalo tudi v mojem odnosu do glasbe. S tem nočem namigovati, da sem že naslednji dna skočil in pokupil vse stare albume od The Beatlesov. Hočem le reči, da sem od takrat naprej bil bolj odprt za glasbo. In hočem reči, da me od takrat naprej ni več razganjalo le, da bi v glavo ‘modela’, ki je igral kitaro na ulici, naciljal žogo, ampak sem postal tisti, ki mu je rekel: Nam zaigraš kakšen dober ‘komad’? Po The Beatles so potem počasi prišli še Hendrix, The Who, Stonesi ... saj pravim, klasika!” je še dodal Liam.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri