Iz reinkarnacije v reinkarnacijo, iz telesa v telo

"Če bi bilo to naše prvo življenje, bi morali biti zelo preprosti, neuki, intelektualno šibki, kot najbolj preprosti domorodci, zelo prvinski, kar pomeni, da se ne bi mogli znajti v temu okolju."

10. 12. 2010

... tako meni Primož Škoberne iz Centra za duhovno kulturo, ki nikakor ne dvomi v nesmrtno srčiko človeka, še več, prepričan je, da je duša nekakšen duhovni 'vagabund'.

Iz življenja v življenje

“Regresija se dotika tega, da ima človek v sebi nekaj nesmrtnega, dušo ali duh, ki se nadaljuje iz življenja v življenje. Ta duh si iz življenja v življenje nabira izkušnje in se v tem smislu razvija. Tako gre iz reinkarnacije v reinkarnacijo, iz telesa v telo,” pripoveduje in nadaljuje:

“Vse drugo izgine, vonj po nas pa ostane. Isti tip človeka se ohranja v drugih oblikah, spomin na vsa življenja pa v tem duhu ali duši nekje globoko v našem spominu, do katerega je precej težko priti. Zahteva čistost in veliko zrelosti, da lahko zaobjamemo vsa življenja, kar je tako, kot bi bili sposobni zaobjeti vsa psihološka stanja vseh ljudi v Sloveniji, se postaviti v vsakogar, tudi v zločinca. To pa zahteva zelo veliko srce.”

Več o reinkarnaciji, regresiji in o tem, kako prejšnja življenja vplivajo na naša življenja tukaj in zdaj pa si lahko bolj podrobno prebereš v intervjuju, objavljenem na www.sensa.si!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri