Zabavna teorija igre življenja

Vsak dan slišimo koga, ki se glasno sprašuje, kaj hudiča je smisel tega življenja. Ampak morda, če naj bi verjeli teoriji medija in hipnoterapevtke Dawn Carr, je življenje pravzaprav le igra.

11. 8. 2010

Dawn Carr je tako prepričana, da se duša, preden se inkarnira v novo življenje, dobi v dušnem svetu z drugimi dušami, s katerimi se bo srečevala ali bila kakorkoli povezana v tem novem življenju. Vse duše skupaj se zedinijo okoli okvirnega načrta tega novega življenja, porazdelijo si najbolj ustrezne vloge (sorodnika, ljubimca ali prijatelja) za to novo 'zemeljsko avanturo' in ...

... na vrsti je generalka.

Ta pokaže morebitne pomankljivosti v načrtu in takrat se duše spomnijo posebnih znamenj, ki si jih bodo dajale za časa življenja. Morda bodo druga drugo opomnile s kakšno posebno besedo, znakom ali predmetom.

Primer?

Na dan, ko boš spoznala svojega bodočega moža, si bo ta zjutraj obul napačne barve nogavic. Po 'naključju' boš prav to opazila, ko bosta skupaj čakala pred delikateso v samopostrežni trgovini. Beseda bo dala besedo in ... ostalo bo samo od sebe steklo po davno dogovorjenem 'scenariju'.

In takšnih iger smo se po mnenju Dawn Carr igrali že ničkoliko, enkrat v tej, drugič spet v kakšni drugi vlogi. Takšni seriji različnih iger (življenje) pa lahko rečemo kar reinkarnacija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri