Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaleč najbolj stroge MAME (+ katere najmanj)

19. 3. 2023
Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaleč najbolj stroge MAME (+ katere najmanj) (foto: Profimedia)
Profimedia

Spadaš med tiste, ki imajo doma vse pod kontrolo? Preveri! 

Mama predstavlja utelešenje ljubezni in naklonjenosti. Karkoli naredi za svoje otroke, vse naredi v dobri veri in namenu. Glede na različne okoliščine matere prevzamejo različne vloge.

Nekatere matere pa so po naravi resne in imajo navadno zelo strog pristop do starševstva. Katera astro znamenja predstavljajo najstrožje mame in katera tiste, ki so najbolj prizanesljive?

Lestvica od najbolj stroge, do najmanj stroge mame zodiaka.

Kozoroginja

Matere kozoroginje ste sicer izjemno praktične. Znane po svoji racionalnosti, spadate med najbolj stroge starše. Otroci morajo upoštevati vaša pravila, če jih ne, sledi kazen. Ne glede na to, kako močno se otroci poskušajo povezati z vami, stvari ne zaznavate skozi čustven objektiv in vedno obdržite svoj značilen strog pogled.

HOROSKOP: Ljudje, rojeni v TEM znamenju, so NAJLEPŠI

Devica

Mama devica je samozvana perfekcionistka, ki zna biti precej stroga tudi v svojem pristopu k starševstvu. Ne samo, da si želi, da bi se njeni otroci dobro odrezali v šoli, ampak pričakuje, da se izkažejo tudi v vseh drugih obšolskih dejavnostih in pospravljanju. To je običajno razlog, zakaj spada med najbolj stroge mame.

Bikica

Mama bikica zna biti zelo trmasta in tako kot večina strogih staršev želi, da bi vse delovalo po njenem načrtu. Bikica je mama, ki se bo vedno potrudila, da bo svojim otrokom privzgojila močna moralna in etična prepričanja, vendar bo zahtevala, da sodelujejo tudi v praksi. To je mama, ki ne dovoli, da bi otroci zamujali na kosilo.

Škorpijonka

Mamice rojene v znamenju škorpijona so strastne duše, ki želijo, da je življenje njihovih otrok čim bolj pod kontrolo. Čeprav si želijo, da bi se njihovi otroci dobro znašli v življenju, jim večkrat dolgoročno vsiljujejo svoje ambicije. Škorpijonke so avtoritarna osebnost, zaradi česar se jih otroci bolj bojijo in veljajo za stroge mame.

Tehtnica

Mame tehtnice, so prava mešanica zabavne in stroge osebnosti. Čeprav želijo ohraniti ravnovesje in stabilnost v odnosih z otroki, otrokom ne nalagajo veliko pravil, pomagajo pa jim razumeti pomen discipline in manir v življenju. Razočarane so le takrat, ko jim otroci česa ne povedo po resnici, takrat postanejo bolj stroge.

Levinja

Mama levinja je znana po svojem nepopustljivem vedenju in temu, da želi otroke ves čas usmerjati. Ker premorejo toliko materinske ljubezni, si ne morejo pomagati, da ne bi odvrgle svoje strogosti. Rade delijo ljubezen in pozornost, ki si jo otroci zaslužijo. Po drugi strani pa so mame rojene v znamenju leva zelo občutljive in čustvene.

Ovnica

Mama rojena v znamenju ovna je zabavna, ambiciozna in enostavna mama, ki na prvo mesto postavlja želje otrok. Od načrtovanja spontanih dogodivščin do tega da znajo spregledati majhne napake otrok, so zelo prijetne. Vendar pa lahko v trenutkih, ko so napete, pod stresom in preobremenjene, postanejo ostre in težke. Takrat običajno povzdignejo glas.

Dvojčica

Mame dvojčice so odlične sogovornice. Namesto da bi bile v kočljivih situacijah stroge in ostre, verjamejo, da lahko svoje otroke v pravo smer prepričajo z besedami. Z njimi otroci ne dobijo samo tolažbe, temveč tudi občutek miru ter pripadnosti. Ko se pojavijo težave, jih zna mama dvojčica reševati na zelo enostaven in iznajdljiv način.

Vodnarka

Mame vodnarke so znane po svoji svobodoljubni naravi in ​​liberalnem razmišljanju. Kar zadeva starševstvo, so mame vodnarke vse prej kot stroge, zato otroci z njimi z veseljem delijo vsak del svojega življenja. Znajo prisluhniti, prebujati ustvarjalnost in podajati spontane smernice, s katerimi se bodo njihovi otroci lažje znašli v življenju.

Strelka

Mame strelke si prizadevajo za iskanje pustolovščin, ki bi lahko njihovim otrokom polepšale trenutke. Nimajo časa niti namena, da bi otrokom vsiljevale svoje misli, saj so bolj usmerjene v skrb za lastne sanje in dogodivščine. Strelka je sproščena mama, ki jo je težko spraviti v slabo voljo ali razjeziti, vedno je nasmejana.

Ženske, rojene v teh 5 znamenjih, so daaaaaaleč NAJBOLJŠE sodelavke

Rakica

Mama, rojena v znamenju raka, je izredno čustvena. Tudi če so kdaj stroge do svojih otrok, počnejo to z razlogom, da jih varujejo pred tem, da jih ne bo kdo drug prizadel. Rakica kot sredstvo za pogovor in komuniciranje s svojimi otroki uporablja tudi objeme, dotike in seveda besedne fraze s toplim pridihom.

Ribica

Ribica je mama, ki se zaradi svoje sentimentalne narave težko drži strogih starševskih pravil. To je čustvena, občutljiva in preveč skrbna mama, ki se ves čas trudi, da bi bilo njenim otrokom čim lepše in lažje. So prijazne mame, ki se nikoli verbalno ne jezijo na svoje otroke, zato so najbolj popustljive mame zodiaka.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia