Horoskop: Zato je OVNICA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš)

17. 4. 2024
Horoskop: Zato je OVNICA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš) (foto: Profimedia)
Profimedia

Preberi, kako osvojiti žensko ovnico. Razkrivamo vse trike. 😉

Ovnica je strastna, motivirana in samozavestna ženska, ki deluje s svojo veselo naravo in neizprosno odločnostjo. Vlada ji Mars, zato je vedno pripravljena na boj, ter znana po eksplozivnem temperamentu. Po drugi strani pa je vedno optimistična, pozitivna in igriva, ter uživa v polnem življenju. Njen mladosten in energičen duh jo naredi še bolj privlačno. To je ženska, ki jo moški, kjerkoli se pojavi hitro opazijo, zato ji snubcev običajno ne manjka. Na rutinskih zmenkih ter ob dolgočasnih moških se hitro naveliča, njena pozornost brez slabe vesti odide drugam. Moški rojeni v znamenju tehtnice in strelca imate pri njej največ možnosti, saj se z vami odlično dopolnjuje.

Ne spreglej:

Za ovnico ni nič nenavadnega, da zelo hitro skoči v odnose, preden v celoti spozna moškega, saj želi v razmerju odkrivati in biti presenečena. Ona je zelo neposredna glede tega, kar si želi, zato je običajno tista, ki naredi prvi korak. Prepričali jo boste, če bodo zmenki vključevali vznemirljivo izkušnjo, namesto da bi le sedeli v baru in pili pijačo. Z njo bo zagotovo vedno zabavno. Če ji je nekdo res všeč, ne bo pobegnila ob prvih znakih težav, saj je njena pozornost, ko se močno zaljubi, usmerjena samo na eno osebo. Z ovnico je biti len in ležeren misija nemogoče. Rada se giba, se ukvarja s športom, potuje in je ves čas v akciji, zato moškega, ki ni dovolj vzdržljiv in energičen za njen okus težko prenaša.

To je ženska, ki sama ustvarja svoja pravila. Ne zanima je, kaj si ljudje mislijo in ne bo vztrajala pri nečem, kar ni v njeni domeni. Če jo spolno privlačite, vam bo to takoj pokazala, bodisi z besedami ali govorico telesa. Odprite se ji in razkrila se bo pred vami. Ne bodite sramežljivi, bodite samozavestni, vzpostavite očesni stik in se nasmejte. Ob ovnici bodite vedno iskreni, pošteni in odkriti. Ne poskušajte igrati miselnih iger ali prikrivati delov svojega značaja. Čeprav je znana po svoji neodvisnosti, kljub temu potrebuje ramo, na katero se lahko v težkih trenutkih nasloni.  

Priporočamo tudi:

Negujte z njo močan element prijateljstva in spontanosti in poskrbite, da bodo stvari, ko sta skupaj zabavne in zanimive. Zadušite morebitna ljubosumna nagnjenja, kajti ona nima časa za tiste, ki ji poskušajo ukazovati ali jo nadzirati. To, da je v razmerju sposobna zaupati, izhaja iz njenega pomanjkanja strahu in njene vere v dobroto drugih. Ko je v odnosu zadovoljna, je lahko zelo prijazna, ustrežljiva in zvesta. Ona je nekdo, na katerega se lahko moški popolnoma zanese in na katero se lahko obrne tudi v najslabših možnih trenutkih svojega življenja. Dobiti mora spoštovanje, ki si ga zasluži, zato ji omogočite, da se ob vas počuti posebno. Dajte ji vedeti, kako pomembna je v vašem življenju. Predvsem pa se borite zanjo, ko je najšibkejša, v tem primeru vam bo še bolj naklonjena tudi dolgoročno.

Ovnica je ženska dejanj. Prav tako se drži tega, kar reče, in se ne spreminja ne glede na vse. Če ji želite pokazati, kako zanimivi ste, se povežite z njeno samozavestjo. Zaupajte v svoje sposobnosti in ne bojte se tvegati. Privlačijo jo moški, ki so prav tako duševno močni kot je ona sama. Pokažite ji, da ste sposobni obvladati sami sebe in da vas ni strah reševati težav, ki se pojavljajo v vašem življenju.  

Nestrpna, navdušena in vedno pripravljena na izzive, se vsak dan zbudi s pričakovanjem vznemirljive pustolovščine. Ni le optimistka, ki ne komplicira, ampak z veseljem tudi drugim vliva neomajno moč in navdušenje. V zapleteni igri ljubezni rada prevzame odgovornost in išče partnerje, ki ustrezajo njenemu aktivnemu in iskrenemu delovanju. V postelji je zanjo idealna kombinacija očarljiv ples strasti in želja, prepleten z noto medsebojnega razumevanja. Pripravljena se je boriti za svoje ideale, občutke in pričakovanja. Hitro se razjezi, vendar se tudi hitro pomiri, zamer ne goji nikoli. Velikodušna je do tistih, ki jih ima rada, in uživa v navdihu.  

Pripravil: Horoskop.si

Morda te zanima še: To so 3 znamenja, ki jih v tem tednu čakajo pomembne življenjske lekcije v odnosih

Preberi tudi: 3 znamenja, ki bodo trpela zaradi retrogradnega Merkurja: Prihaja neprevidljivo, nesporazumi in konflikti v ljubezni