Horoskop: Tvoja skrita prednost, s katero ga boš veliko lažje osvojila

2. 1. 2022
Horoskop: Tvoja skrita prednost, s katero ga boš veliko lažje osvojila (foto: Profimedia)
Profimedia

Lastnost ali atribut, ki te naredi močnejšo, lepšo, bolj odločno in samozavestno je tvoje skrito orožje oziroma tvoja skrivnost, kako osvojiti še tako hladnega in nedostopnega moškega.

Ovnica

Ti si prava, temperamentna in ognjena osvajalka in ti je popolnoma vseeno, kaj si o tebi mislijo drugi, saj veš, da si preprosto najboljša. Tvoja velika prednost, oziroma orožje, ki ti vsekakor omogoča lažje življenje je, da v odnosih ne kompliciraš in ne analiziraš, ter da po vsakem padcu hitro ter strastno dvigneš glavo, ter poiščeš novi plen, seveda boljši.

UPORABI svojo samozavest!

Bikica

Tvoje skrito orožje je trden karakter, zato ne boš nikoli dovolila, da moški manipulira s tabo in ti govori, kaj bi bilo dobro zate, in te kjerkoli omejuje. Tvoje obline, telo in način, kako osvajaš, so vsekakor tvoja prioriteta, saj si ravno prava mera ženstvenosti in strasti, s katero pa ne pretiravaš, ker ti več pomeni dolgoročna stabilnost.

UPORABI svojo stabilnost!

Dvojčica

Ti si tista, ki si skoraj vedno lahko to, kar si moški želi, saj hitro spreminjaš razpoloženje, si zelo komunikativna in zabavna, ob tebi ni dolgčas. Tvoje roke in rame so tvoj atribut, ki bi ga morala poudariti. Lažje ljubezensko življenje pa ti zagotovo omogoča to, da nisi preveč globoka, labilna in čustvena, ter da znaš plavati s tokom.

UPORABI svojo komunikacijo!

Rakica

Tvoja nežna in umirjena narava je tista, ki ti lahko pomaga osvojiti popolnega moškega, saj si odlična, ko ga je treba potolažiti, razvajati in mu pomagati. Čeprav nisi najbolj divja, si v spolnosti čudovita ljubimka.

UPORABI svojo nežnost!

Levinja

Tvoj ponos in optimizem sta tvoja skrita moč, s katero se v odnosih zagotovo prebijaš lažje kot ostala znamenja. Ne dovoliš, da te kdo pusti na cedilu, ne dovoliš, da te kdo usmerja, saj se znaš usmerjati sama, prav tako znaš usmerjati tudi druge. V odnosu z moškim doprineseš veselje, dogajanje in prijeten nadzor nad vsem, ki mu daje občutek varnosti.

UPORABI svoj ponos!

Devica

Ti si navidezno hladna osvajalka, vendar pokažeš svoje prijetne plati šele takrat, ko nekoga resnično spustiš blizu. Čeprav imaš rada vse pod nadzorom, si odlična izbranka za zmedena moškega, ki ga v kratkem času postaviš na pravo mesto ter ga prepričaš, da ti sledi. Tvoje obrazne poteze so čudovite, zato jih večkrat bolj poudari.

UPORABI svojo premišljenost!

Tehtnica

Tvoji lasje so vedno urejeni in bleščeči, tvoja obleka je popolno izbrana in vedno izžarevaš eleganco, ki je za nasprotni spol še kako privlačna. Najprej prepričaš z zunanjostjo, nato še z notranjostjo. Ker si bolj umirjena in nežna, si v odnosih odlična izbira za moškega, ki ne mara konfliktov, glasnega govorjenja in ukazovanja.

UPORABI svojo eleganco!

Škorpijonka

Tvoja strastna energija in moč, ki jo izžarevaš zagotovo prepričata tudi najbolj nedostopnega. Tudi takrat, ko ne porabiš dodatne energije, da bi žarela in izstopala, si čudovita in privlačna. Globok pogled je tisti, ki bo marsikateremu moškemu še dolgo ostal v spominu, tudi če ga boš sarkastično užalila s kakšno tvojo pripombo.

UPORABI svojo magnetično privlačnost!

Strelka

Ti si kot divja srnica, ki te pravi moški lahko ukroti. Vedno razigrana, vedno nasmejana in nikoli zagrenjena. Tvoje skrito orožje je spontanost, prepletena z neobremenjenostjo, zato si ženska, ki si jo v svoji bližini želi skoraj vsak moški, saj moške razumeš bolj kot ostale pripadnice zodiaka, celo dihati znaš v njihovem ritmu.

UPORABI svojo spontanost!

Kozoroginja

Ti osvajaš s svojo nedostopnostjo, ki je za nasprotni spol še kako privlačna in zanimiva. Tvoje skrito orožje je vedno zbran razum, s katerim lažje ohraniš trezno glavo. Ker si stabilna, podjetna in uspešna, te moški, ko te enkrat osvoji, ne bo več spustil iz rok, saj znaš poskrbeti ne samo zase, ampak tudi zanj.

UPORABI svoje napredne misli!

Vodnarka

Ti zagotovo ne razmišljaš, kakšen vtis pustiš pri moških, ampak enostavno živiš svobodno življenje in osvajaš, ko si zaželiš. Tvoje orožje je samozavest, zato te moški redko resnično razočarajo. Po bitki odideš naprej odločno, sproščeno in neobremenjeno, saj si ženska, ki je vedno in povsod sama sebi zadostna.

UPORABI svojo sproščenost!

Ribica

Tvoji svileni lasje ter nebogljen pogled je odlično skrito orožje, ko želiš nekoga osvojiti in očarati. Ker si nežna in romantična, se te moški, ki so hladni in trdi nekako izogibajo. Veliko sanjariš, zato si včasih ustvariš o odnosu napačno predstavo, rešuje te pa tvoje skrivno orožje, neverjetna intuicija.

UPORABI svojo zasanjanost!

Vir: horoskop.si

Preberi še: Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje?

Priporočamo tudi: Horoskop: Ekstravagantno darilo, ki bi ti ga podaril Christian Grey (glede na tvoje znamenje)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ