Horoskop: TOLE ga bo glede na njegov astro znak popolnoma OBNORELO

Poskusi s tem 👇 in prepričani smo, da bo mislil, da mu bereš misli. ;)

Horoskop: TOLE ga bo glede na njegov astro znak popolnoma OBNORELO (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2019

Želiš to poletje nekoliko začiniti vajine posteljne igrice? Preveri, kaj ga bo popolnoma obnorelo, če je po horoskopu ...

OVEN

Moški so vizualna bitja, še posebej pa ovni. Zato je najbolje, da svojega dragega presenetiš s seksi spodnjim perilom. Nič ne skrbi, da ne bi opazil oziroma dojel namiga. Še cenil bo to! ;)

BIK

Čutno občutljive bike je najlažje pridobiti s hrano. Boš izbrala jagode s smetano ali užitno dišavno olje – izbira je tvoja.

DVOJČEK

Oglasi se! Dvojčke vzburja tako imaginarno kot realno. Izkoristi to priložnost za pripovedovanje o svojih fantazijah. Verjemi, všeč mu bo.

RAK

Rakovi so radi ljubljeni, a imajo težave z zaupanjem. Preveza čez oči je zato odlična izbira kar se tiče zaupanja, medtem pa mu stimuliraj še ostala čutila.

LEV

Levom njihovi testisi predstavljajo moškost. Zakaj potem ne bi malo nežnosti posvetila kar temu delu spolovila?

DEVICA

Moški v znamenju device na svoj seznam "dejavnosti" obožujejo dodajati nove veščine. Medtem ko te gleda, se samozadovoljuj vsaj minuto, nato pa daj priložnost njemu, da naučeno ponovi.

TEHTNICA

Tehtnice imajo rade romantične in intimne izkušnje brez nekih grandioznih gest. Zato ga preseneti z dotikanjem njegovega presredka (tistega dela med anusom in testisi).

ŠKORPIJON

Glede na to, da gre za najbolj temačno znamenje, se pozabavaj z njegovim najbolj temačnim delom – moška točka G se nahaja takoj zraven prostate, najdeš pa jo lahko s pomikanjem skozi anus. Škorpijoni so običajno pripravljeni na vse, vseeno pa vprašaj, preden karkoli poskusiš.

STRELEC

Za spremembo idita iz spalnice! Ali – še bolje – za en čas popolnoma prepovej seks v njej. In pustita domišljiji prosto pot.

KOZOROG

BDSM scena in kozorog sta kot "rit in srajca". Nabavi si BDSM pripomočke in prevzemi nadzor!

VODNAR

Tako kot velja za vse ostalo, vodnarji tudi o seksu radi razpravljajo. Predlagaj mu, da zapišeta vse svoje spolne fantazije na listke (ja, tudi tiste malo čudne) in jih nato s pomočjo glasovanja razvrstita v skupine "lahko poskusiva", "naj zaenkrat ostane fantazija" in "ne".

RIBA

Čeprav se bo morda slišajo klišejsko, ga odpelji pod tuš. Ne bomo lagali, seks pod tušem je precenjen in precej zapleten, zato pa, na primer, oralno zadovoljevanje ni. ;)

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ženskam, ki počnejo TO, se lahko uprejo le redki moški

Priporočamo tudi: Če se moškega dotakneš na TEM mestu, mu boš v hipu zmešala glavo!